|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Преместени се во друга категорија значи ако ставаш слики ставај овде
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3915&PID=313880#313880 Иначе ке морам да преместувам |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од мака |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
извинете шо ви се мешам во муабетот ама кој ја црташе ова тетоважа??? ако воопшто некој ја смета за тетоважа ...и со би требало да биде???
...а за тој шо ја црташе ова тетоважа ке му купам блокче за скицирање за да се поднаучи да црта ...а се гледа дека има талент жално е таков талент да пропадни браво браво уште еднаш за новиот пикасо
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од мака [/QUOTE Totalna poddrska Igi,utre ke se pofalamn so moite tetovazicki ama ocekuvam i Fala
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...најозозбилно мене некој онакво нешто да ми нацтра намене ке му ја напикам машинката вгаз !!!
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke mu ja isecam rakata
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За секого важи она ајде прв пат ми беше но во тетовирањето некако ова не се признава,уште гледам и споредува некои тетоважи со моите па не сум знаел дека во тетовирањето имало -ЕЈ ИЗВИНИ ОВА ГО ЗГРЕШИВ АМА ЗАТОА ОВА СУПЕР МИ ИЗЛЕЗЕ- |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tesko na toj so zgresena tetovaza,ke mora da ja poprava ili kaj dr Turdzareva da ja vadi
|
|||
savage
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe ako veke komentirame sliki ostavi gi i tvoite ne samo moite .plus naskoro ke ima sliki i od tebe vo sreda odam za sk pa ke zemam od tvoj i moj kolega po ake pratam za greski koga stanuva zbor i uste ednas koga komentirame ne premestuvaj sliki.....ako premestuvas premesti i mojata tetovaza ili sega fraer si ke se smeeme so tebe cela srbija se smeese na srpskiot foruim za kradenite sliki ama ke gi stavam i niv. ima uste nekolku sliki sega gi stavam za nekoe vreme |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кажавме слики на Таттоо и Пирсинг сликички иначе ги преместувам не ги бришам а ако нешто ти е криво можеш и на ПП да ми напишеш а не глупости да постираш за да не ти се смеат уште
Иначе таа слика не се рачуна како тетоважа па затоа е тука Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:44 |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
napatena dusa
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј savage без лутење ама она нешто мене да ми го нацрташе ке ти ја пукнев глата ... на шо личи кажими ??? шобеше пијан беше издрогиран беше??? дете од 3 години поубо ке нацрташе !!! страмота е ...
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема детето ни малку усул него напад је најбоља одбрана па ке ни се скара на сите место да се објасни и да му се извини на детето што ке носи такво нешто цел живот. Може треба и да плати да му ја поправам |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moza ne e nadaren za crtanje
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |