IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 18>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 14:21
paaaa  IgorCE aj ke vidime koj e bolji i da vidam dali moja doverba otisla na pravo mestoLOLLOLLOLLOLWink
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 14:36
Сумњаш ти у мене а,добро добро ке имам ја тоа у предвид кога пак ке дојдеш да се тетовирашLOLLOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 14:38
ke me osakatis a???LOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 14:41
Ке те уништам на парчиња море не ке те уништам без парчињаLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 14:53
SAKAAAAAMMMMMLOLWink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 15:35
Нешто се пишмани Ѓоко не ни прати некое сличе да видиме,ете зошто така а мислевме дека е за дружбаCryLOLTongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 15:39
jas sakav bas da ja vidam rabotata negova ama izglea se plasiLOLLOLWink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 15:50
Незнае он дека од критики се учи затоа изгледа и не го бива
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 15:52
LOLLOLpaaa  ti  kakvi strucni i detalni kritiki mu dade!!!!!Se skri breeeeLOLLOLWink  eve ti ClapClapClap  da se znea doverba na pravo mesto!!!!SmileTongue
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:03
Што е ова споредуваш моја работа со твојаLOLLOLLOLLOLЛеле каде може ти со мене да се споредуваш момче па пред мене има 16 год. искуство а видовме ние пред две години што слика си направил.Иначе сликата горе е изработена 1997год. дај ти некоја слика од 1997год.LOLLOLLOLLOL или ти тогаш уствари што си правел а?
Иначе како што гледаш јас сум горд на секоја слика која сум ја изработел бидејки за своето време изгледала најдоброWink

Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:04
Кон врв
savage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај savage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:12
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Што е ова споредуваш моја работа со твојаLOLLOLLOLLOLЛеле каде може ти со мене да се споредуваш момче па пред мене има 16 год. искуство а видовме ние пред две години што слика си направил.Иначе сликата горе е изработена 1997год. дај ти некоја слика од 1997год.LOLLOLLOLLOL или ти тогаш уствари што си правел а?
Иначе како што гледаш јас сум горд на секоја слика која сум ја изработел бидејки за своето време изгледала најдоброWink

zosto gi brises slikite be ostaj gii neka gi gledat ne gi brisi imam uste slkliki
sega eden tigar od 2006 tvoj ke poratam
malce e radioaktiven ama....

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:17
Originally posted by savage savage напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

zosto gi brises slikite be ostaj gii neka gi gledat ne gi brisi imam uste slkliki
sega eden tigar od 2006 tvoj ke poratam
malce e radioaktiven ama....

Преместени се во таттоо сликички овде
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3915&PID=313880#313880
LOLLOL таму им е место читај мислам дека до толку знаеш а ја не се срамам од мојата работаLOLLOLLOLLOLLOL

Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:18
Кон врв
savage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај savage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:19
abe ako si gorgd od toa ostavi ja sporedbata pa neka kazat drugite ...ili se stramis
kevidam sega dali tie sto gi stavam ke gi brises
ako ne ti e sram ostavi gi slikite ne se pravi.......
bidi maz jas sum tuka i ne se bunam za mojata slika
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:21
LOLLOLLOLLOLLOLlele leleeee  kakva zestoka karanica mmmmmmLOLLOLWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.