![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 36> |
Автор | |||
malecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Најчесто разумот ми ги надвладејува чувствата, а потоа редовно се каам што не сум си го послушала срцето и интуицијата... посебно во љубовта... до сега само неколку пати сум допуштила да ме предводат чувствата и сум ги имала најубавите мигови во мојот живот
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
Jas kako krojacite, deset pati meri pred da iseces.... |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
hEdonoista do maksimum
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
||
pa covekot sekogas treba da go upravuvaat istovremeno i razumot i emociite
|
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
ama koga nemoze razumot???
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dragan733 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
||
А дали постои нешто да не се водиш ни по чувствата ни по разумот. Да се водиш по нешто трето?
|
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
ima be kako nema
se vodish po PISANITE PRAVILA koi nekogas bile pisani bez razum i bez emocii Изменето од mikus - 01.Октомври.2006 во 00:13 |
|||
![]() |
|||
dragan733 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
||
Значи природните правила, пишувани од природата.
|
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
ne be od glupite politicari
i drugi konzervativci mislev |
|||
![]() |
|||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
||
Biram razum...Nekako mi e poveke reliable
![]() |
|||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
||
Што е со внатрешниот глас?
|
|||
![]() |
|||
||
aman
brzo se vrati od Party so taka? |
|||
![]() |
|||
||
no CUSTVATA SE POSILNI OD LOGIKATA pa dzabe biras |
|||
![]() |
|||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
||
Vnatresnot glas znae da te odnese vo pogresen pravec i da ti nanese bolka.A racioto na razumot poretko pravi pogresni izbori(vo smisol go izbira patot sto e pomalku bolen)
|
|||
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |