IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 634635636637638 931>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:30
Originally posted by kandid kandid напиша:

Eve mraz za LouTongue

I Jegermeister

PS.Plavuske mora da se dogovorime kako ke gi delime narackive[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

super.......jaegermeister direktno od duboko za ladenje, za palenje de imam v....mislam de TEQUILLA!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:33
drustvo mene mi se prispa,taka da si begam. nemojte da mislite do vas deka e,super e se,ali spiena sum 2 saati....i uste alkohol mi faleseLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:34
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

drustvo mene mi se prispa,taka da si begam. nemojte da mislite do vas deka e,super e se,ali spiena sum 2 saati....i uste alkohol mi falese[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

hehhe...ja spiev 5...ali toa od sreda.........
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:38

Ja ke moram da ve napustam za da organiziram zurkata za vecer...Eve vi klucevi,posluzete se sami so sto sakate(kukata castiTongue)...i osekajte se kao doma...Vidimo se vecerasBig%20smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:39

Ja ke moram da ve napustam za da organiziram zurkata za vecer...Eve vi klucevi,posluzete se sami so sto sakate(kukata casti[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />)...i osekajte se kao doma...Vidimo se veceras[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

so ima vecer???kade i koga so kogo???
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:42

E PA SE GLEDAME VECER Wink Wink Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 17:03
Vecer ima i muski i zenski striptiz,dva stage-a,eden so DJ i eden so rock bend i naravno neograniceni kolicini na sekakov alkohol...a za gostite od forumov koi ke izigraat striptiz ima i specijalna nagradaTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 17:11

Vecer ima i muski i zenski striptiz,dva stage-a,eden so DJ i eden so rock bend i naravno neograniceni kolicini na sekakov alkohol...a za gostite od forumov koi ke izigraat striptiz ima i specijalna nagrada[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

IGRAM!!!!
kade i koga??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 17:13
Pa u barov,normalno...Od 9 o'clock...I da znes nema da zazalis ako igras...kakva samo nagrada te cekaTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 17:19

Pa u barov,normalno...Od 9 o'clock...I da znes nema da zazalis ako igras...kakva samo nagrada te ceka[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 19:08
koj ke mi dade sega nekoe toplo kafence
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 19:13
DAj site neka pijat ...nindza casti Big%20smile
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 19:16
Da se upoznaeme sexymama...Jas sum tuka kelnerka od proslata nedelaLOL
Poveli toplo kafence i cokloladni bonbocinjaBig%20smile

Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 19:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 19:19
Originally posted by nindza nindza напиша:

DAj site neka pijat ...nindza casti Big%20smile
Pa samo ja sum tuka momentalno,a i nesmaem da piam na rabota...dojdi posle da castis...a,ako ti se pie neso kazi slobodno,odma stizeLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 634635636637638 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.