![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 931> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super.......jaegermeister direktno od duboko za ladenje, za palenje de imam v....mislam de TEQUILLA!!! |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
drustvo mene mi se prispa,taka da si begam. nemojte da mislite do vas deka e,super e se,ali spiena sum 2 saati....i uste alkohol mi falese
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
hehhe...ja spiev 5...ali toa od sreda......... ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ja ke moram da ve napustam za da organiziram zurkata za vecer...Eve vi klucevi,posluzete se sami so sto sakate(kukata casti |
|
![]() |
|
so ima vecer???kade i koga so kogo??? |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
E PA SE GLEDAME VECER ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Vecer ima i muski i zenski striptiz,dva stage-a,eden so DJ i eden so rock bend i naravno neograniceni kolicini na sekakov alkohol...a za gostite od forumov koi ke izigraat striptiz ima i specijalna nagrada
![]() |
|
![]() |
|
IGRAM!!!! kade i koga?? |
|
![]() |
|
Pa u barov,normalno...Od 9 o'clock...I da znes nema da zazalis ako igras...kakva samo nagrada te ceka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
koj ke mi dade sega nekoe toplo kafence
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
DAj site neka pijat ...nindza casti
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa samo ja sum tuka momentalno,a i nesmaem da piam na rabota...dojdi posle da castis...a,ako ti se pie neso kazi slobodno,odma stize
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |