![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 631632633634635 931> |
Автор | ||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
epa aj ciao...... ![]() |
||||
![]() |
||||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|||
why not? daj toa koktelite da gi probame,fino izgledaat...ziveli!
|
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
nazdravje............. ![]() |
||||
![]() |
||||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|||
na zdravje....a ako ti e glupo so zenski da pies,sea kaj i da e ke dojde laki u bar.... ne se losi koktelive |
||||
![]() |
||||
|||
hehhe...ne e glupo tuku opasno......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
|||
Me barase nekoj??????????????????? e pa dojdov sto ima za zagrevanje!!!!!!!! |
||||
![]() |
||||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|||
kazvite so sakate!!!
kelnerkata se vrati!!!
![]() |
||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||||
![]() |
||||
|||
pa ja cekame konobarkata da ruca i ke dojde..ja koga te vikav ona bese tuka...ama ne se sekiraj,nema da se zadrzi a plus ti posto sega dojde,trebase da doneses nesto... |
||||
![]() |
||||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|||
Kazvajte sto sakate!!! |
||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||||
![]() |
||||
|||
na dami ne se nosi alkohol....... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
laki e na red
|
||||
![]() |
||||
|||
zosto taka?!
aj najposle kazite zs inace ke si zaminam!!!
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
|||
SKOPSKO I SE E MOZNO!!!! |
||||
![]() |
||||
|||
najgrdoto pivo.......NA SVET!!!! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 631632633634635 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |