IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 628629630631632 931>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:11

ej ova mi se sviga-4 zenski na kafence u barov i opusteni muabetcinja...

Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:11
Odma za tebe snegulke, more so narackiv rastur pram!

In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:11
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

konjak sakas?
odma...
blagodarime,blagodarime...LOL

Изменето од KaLiNa - 23.Септември.2006 во 15:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:12
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

ej ova mi se sviga-4 zenski na kafence u barov i opusteni muabetcinja...

ama aj pak nesto pozestoko da naracate... ne cini samo kafe opaska ke vi porasni!!! LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:13
sega uniforma da najdam...
e ova e mojata uniforma

Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:14

zenski,znam deka e rano,ama moze eden konjak da dobijam? ako uste sega pocnam so pienje nema krajot da si go najdam,ama ke gleam da se iskontroliramLOL
Eve Kalince use eden konjak(ama samo use ovojLOL)

Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 15:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:16
abe mila eden od tebe,eden od plavusa.....i eden od kartiLOL
i posle seir ke mi fakateSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:17
Plavusa super ti e uniformava...Ja sea idam na pauza i go ostavam barov u tvoi race(super se snaogas nema so!)...Daj pred da si odam use edno pivo(ali u golema kriglaBig%20smile)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:17
i eden gratis od mene, pa uste eden bonus, pa dva od idividi, 6 od forumov...
ko ke vidis nema da mojs da si ojs doma...LOL

kako vi se dopagja mojata uniforma?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:18

abe mila eden od tebe,eden od plavusa.....i eden od kartiLOL
i posle seir ke mi fakateSmile
Pa od tri konjaka niso ne e...Daj naracaj i na Plavusa neso za jadenje za da ne te fati epten alkoholovLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:18
ODMA KANDIDCE, samo za tebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:19
pa ne ni sakam da si odam,mi se sedi so vas,bas ste darezlivi...
a uniformite vi se super i na dveteWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:20
fala fala, pa sedi... nikoj ne te brka.
aj, taman drustvo ke mi prajs. Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:21
gotovo! ti ke pies alkohol ili rabotata ne ti dozvoluva? aj sedni na po eden konjak so meneSmile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 628629630631632 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.