|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | ||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не дека не е добар но сепак до професионалец има многу еве види http://www.safe-tattoos.com/Membershiplist.htm Изменето од Boogie - 23.Септември.2006 во 09:41 |
||||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ej i ja vidov u spat i sea se uveriv Изменето од SeXY - 23.Септември.2006 во 10:51 |
||||||
mystery
Нов член Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
koj vo beverli nema vo beverli studio????
|
||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па провери на сајтов таму има се за еден професионалец што треба да има http://www.safe-tattoos.com А има и у Беверли студио незнам кој е но има знам Изменето од Boogie - 23.Септември.2006 во 15:10 |
||||||
mystery
Нов член Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
abe tioj e nekoj od vels tetoviral pa sega u skopje optvoril studio
a za safe-tattoos bev do sega ama daj pojasni mi ti sto treba da znam pa da mu kazam na strumicanecot sto se treba da ima
a mislam deka e interesna tema za razgovor se nadevam i drugi sakaat na forumot da znaat za koga izbiraat kade da se tetovirat.
licno mislam deka ako si clen tamu ne te pravi podobar tetovirac.
ke go prasam gorgi da dade sliki da stavam na forumot da vidat kako se raboti i u strumica pa da dadat komentar
se nadevam boogi nema da ti smeta
pozdrav
|
||||||
mystery
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pozdrav
|
||||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
i jas go znam ama ne misla deka e najbolji pa na moja koza on neeee
|
||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не ми смета воопшто а тетовирач подобар или полош нема тоа е се личен вкус на Муштеријата.Затоа професионалност има а сите што не се придржуваат до стандардите не се професионалци и се активни пренесувачи на милион разни вируси и болести бидејки така ја избегнуваат одговорноста.Него имам ја една слика од другар ти еве ке ја пуштам.Тетовирана е пред две години и право да ти кажам татко ми поубави тетоважи правел пред 30 год него оваа како што изгледа ама пак ти пресуди како изгледа тетоважата,ке ја покриеме наскоро па ке ти покажам како требала да изгледа уствари
|
||||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
abe ovaa dovresna li bila kao samo konturite da i se napraeni
|
||||||
mystery
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
za koj kako
|
||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Сликата како ти се свиѓа а
|
||||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa ja mislam treba tuka mnogy rabota stotuku e pocnata ili jas imam super tetovaza????
|
||||||
mystery
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
nego daj slika od koga ke ja zavrsis slikata da videme sto bidnalo
a jas ke se potrudm i pomolam da dade sliki da stavam na forumot
a ima i od tebe sliki sto si gi utnal ke najdam nesto i ke ti pratam moze
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |