IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 626627628629630 931>
Автор
Порака
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:26
фалаааааа кандид за колачињата.
многу беа послатки отколку шо беа порано... (ко незнаев да ставам слики)LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:27
Engie cim ne napustas brzo eve ne edno,nego tri koktelcinja za tebeSmile
Te cekame na zurkata vecerSmile
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:27
Jas denes sum po jagotkite...Tongue
Fala na druzenjeto devojki, po ovaa pijacka ke moram da ve napustam...bidete poslusni vecerva..nemojte da mi se opiete mnoguWinkBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:28
не секирај се енџи, ги чувам најубавите за тебе и за кандид!!! Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:29
Originally posted by kandid kandid напиша:

Engie cim ne napustas brzo eve ne edno,nego tri koktelcinja za tebeSmile
Te cekame na zurkata vecerSmile

A i ova zvuci primamlivo, abe vie dve ke me opijaniote uste od sega.LOL
Za zal vecerva nema da mozam da ve druzam....ke mi treba vreme da se otreznamLOL

Изменето од engie - 23.Септември.2006 во 13:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:30
кандид еве за тебе едно многу чудно пијалоче

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:31
не знам енџи, обавезно да дојш вечер...
абе јас нема да можам да дојдааааам, лелееееее... Cry
таман ко се научив LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:40
Mozda cudno izglea koktelov ali e stvarmo vkusenTongueFala!
Lele daj da prestanam so pienjevo,ke pocnat narackite da mi pagaat od raceLOL
Inace bas mi e krivo so vecer nema da dojdete...Aj utre(ke vi cuvam pijackiSmile)

Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 13:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:05
da cuvas, i to od najubajte!!! Wink
ama nikomu ne kazvi deka se za nas! WinkLOL
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:43

dali propustiv nesto epten interesno poslednive 2 veceri? ima li nekoj na forumov za kafe so mene da pie?Smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:47
jas sum tuka... cekaj sega ke ti dadam kafence samo da go napram!!! Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:50
eve ti duso samo za tebe, jas si sakam edno crno blago.
i jas ke si napram sama...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:50
Imase zurki,ali ne se sekiraj ke nadomestis vecerva za propustenotoBig%20smile
Poveli kafe,kolacinja i ovosno sokce ako sakasBig%20smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:51
Plavusa fala za pomosta...Use me drzi alkoholov od preska,pa tesko se snaogam so narackiteLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 626627628629630 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.