|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 959697 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малово мое... Не само без збор, без здив, туку и без душа ме остави... |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е како да останам без збор!?
|
|
едно е - не се две
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Газдава"...
Кој тезгарош станаааав Да не те начекаат во тесно. По циганска нација не може од нас да има. -Види повеќе пари од ова не давам, сакам ова да направиш.Вака да испадне.Да не биде слично и да не потсетува на тоа. Ама нешто во тој концепт.Е супер е.Само заборавив да ти кажам и ова да ми средеше. -Важи ајде ќе дадеш уште едно петстотче. А неееее не реков толку пари,повеќе не давам. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка, а да му направиш ти 90% од тоа што побарал и да му речеш - колку пари толку музика!
Мене ме остави без збор една случка денес.. Требаше да однесам документи за апостил.. Тропнав на 10-15 врати и само на една мажот знаеше што всушност е тоа а сите работат во иста институција врата до врата. Како можам да не знаам колегата до мене што работи бе ццц |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кои пари која музика.
Кога си во тесно,глеј само грб на ѕид да ти е. Туку ај,да не се нервирам... Се заакав денес пешки.Од Аеродром преку Керамидница, околу факултетот.Излегов кај Светлост и оти израснав во тие улички низ Бит Пазар,кај ПМФ преку шумата и Железара,решив да евоцирам спомени и се запикав внатре. Ме остави без збор колку висококатници никнале позади Јаја Паша од страната на шумата,што не се ни приметуваат кога си во кола или автобус. Излезе и една несекојдневна џамија со зелени стакла,на око интересна... |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не баш денес,него во саботата.
Ваљда нема да улети модератор или па сачувај Боже администратор и клизачи бан да ми лупне! На ниво на Скопје имало само шест возила на брза помош. Оти скоро секој ден се движам низ Центар и во близина на Водњанска впечатокот ми беше дека се повеќе.Ми се смени мислењето за нив и заслужуваат да бидат третирани ко херои. Поготово после последните вести за гинекологија од каде ни се гледа мизеријата на здравството. |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto odnesuvanje.....kolku sum samo finaaaaaa
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,, vkusot toblerone sladoled,,, ,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 959697 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |