|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1234 35> |
Автор | |||
stalker
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам долга врска (2.5 год). Мене не ми е досадно воопшто. Во мојата долга врска проблемите се во нерешени проблеми од старт. Уште на старт имавме проблем со недоверба и цело време се провлекува на некаков начин. Сега е дојдена работата до таму да цело време се размислувам дали да ја прекинам врската зашто ми е смачено од исти глупости. Сега и да ја прашам дали ме лажела, џабе. Што и да ми каже, тешко дека ќе и верувам. Јас мислам дека ако некоја врска потрае повеќе од 4-5 месеци не смее нешто да остане неразрешено или матно. Кад-тад ќе ве удри по глава и од долгата врска ќе ви остане само модрица.
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Твој си е проблемот!!! Незнам зошто во почетокот во корен не си го прекинал тој проблем!!!! Сеа е веќе касно!!! Е сеа колку што те разбрав викаш дека не ти е досадно, бидејќи секојдневно си имаш по некое карање (читај кавга) не мислев на српското карање?!?!!?!? Изменето од NRGMKD |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
dean
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2006 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemanikkakva replika
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako e predolga znaci nesto nee kako sto treba
taka da izgleda nema da uspee vo povekjeto slucaevi abe nema trte mrte ili ste za zaedno ili ne |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е сеа па и ти микус ама си!!! Мора малце и да потрае!!! Па и не е баш ај сеа идеме 2-3 месеци, се сакаме и да се земеме!!! Арно ама уште доволно не се познаваме!!! И кога ќе излезат разликите, ај пу-пу неважи!!!! Не би рекол дека треба да се брза!!! Сепак треба да се има некој одреден период на добро запознавање, и да се согледаат разликите, и дали тие можат да бидат пречка за понатамошно функционирање на таа врска!!!!!
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
vinozito
Група Регистриран: 04.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе во денешно време сведоци сме на тоа дека и на 17/18 години се склопуваат бракови!!! Јас ја опфатив старосната граница меѓу 25-30 години!!! Тогаш е најбитна сериозната врска!!! Тие се најкритичните години!!! Со тие врски ние си ги поставуваме темелите за нашите бракови!!! А на 18/19 или 20/21 тогаш почнуваме малку од малку да размислуваме сериозно, само што сме прогледале, и сме почнале да ги учиме добрите и лошите страни на животот!!! Што знаеме за брак на 20/22, 23 години?!?!?!? Ништо!!! [/QUOTE] Во право си ! Се уште сме незрели за да се соочиме со вистинскиот живот, ама скоро сите парови кои што ги познавам кои стапија во брак во тек на факс или веднаш после дипломирање се распаднаа. Други интереси, други претстави за животот и се разбира гледање на партнерот во розово светко. И еден ден после деценија и повеќе долг брак се се распадне како кула од карти. |
|||
Vinozito
|
|||
White Eagle
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не успеваат долгите тогаш кои? |
|||
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.
Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине. |
|||
vinozito
Група Регистриран: 04.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас сакам да ја имам таа формула и многумина други, ама ја нема.Она
што е успешно за некој пар не е за друг и обратно. Ако некој знае
успешна формула тогаш кажувајте не ја чувајте за се*е.
|
|||
Vinozito
|
|||
elencekiss4e
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SE ZAVISI OD SUDBINATA NIKOGAS NEMOZEME DA KAZEME DEKA USPEVAAT I NIKOGAS NEMOZEME DA KAZEME DEKA NE USPEVAAT TOA E ENIGMA I TOA E TAKA I NEMOZEME DA ODGOVORIME KONKRETNO I TOCNO NA OVA.... |
|||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AKO DVAJCA DOLGO VREME SE VO VRSKA TOA ZNACI DEKA NEMAAT DOVOLNO DOVERBA POMEJDZU SEBE ZA DA VLEZAT VO SLEDNIOT STADIUM STO ZNACI KOGA PROCESOT NA GRADEJNE NA DOVERBA E MNOGU BAVEN TOA VO NEKOJA SITUACIJA MOZE DA ZNACI I OPASNOST ZA VRSKATA ............................
|
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze da uspeat duri i do brakl!! Ama najloso e koga ke se raskinat pa poslee dur da prezali,dur da najdes drug/a.....
|
|||
marija
Нов член Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
retkise tie sto uspevat
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zosto bi puknal filmot vo dolga vrska ako se e vo red? Imam prijatelka koja isto imase dolga vrska , 7-8 godini i sosema normalno e deka vo tolku dolg period doagja i do padovi, no se se nadminuva zaednicki i so ljubov. Ovaa prolet se vencaa... |
|||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
------------------------------------------------------------------------------ Nemale drug izbor garant |
|||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |