![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 322323324325326 2229> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisto devojce, ti go lapnaa doktorceto...propadna kafenceto
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Mari, aj dojdi i ti so nas vo Brisel
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aj otgas da odime na prvi, togas sum slobodna
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
pocnaa iskrite doktore |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a koj mi go lapna doktorot?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
JAS NE VERUVAM VO OVA....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Еј Кумашинот ми дошол ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VAZI....MARI, DOAGJAS LI SO NAS?????
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
La fille vo pravi si go procenila Doktorot...
pak e vo akcija... ama tebe ne te djiba... ima respekt kon mene kako svekor... hahaa La fi fille eve edni sandali za tebe... od svekorot.. hehee ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
ova drustvo e mnogu interesno, morav da se pridruzam :)
![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ЛА ФИЛЛЕ
Ти треба да ја донесеш Нате утре на кафе. и да ти кажам дека свекор ти индискретно ми даде до знаење, дека ти си зафатена |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HEHHHE LILI, ZBORUVAM ANGLISKI, GRCKI,DURI I "B`LGARSKI":))))), AMA SO BELGISKIOT SLABO
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
La fille..kako si denes>
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
svekre sandalite se prekrasni, ama moze li nesto so poniska stikla, ovaa mi e epten visoka
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 322323324325326 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |