|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 625> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДосТА пиете бе
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti TAmu najde DA kazvis!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТамАН на време доаѓаш,што ќе пиеш кажувај
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АнклисКи коктел моит???
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КифЛА да не сакаш па да мацкаш малку од коктелот
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛакоМА сум може и тоа
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МаЛА или од поголемите?
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛакоМА значи од поголемките мила
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МА шТО спомувате јадење лиги ми потекоа
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОгаш престанете на таа тема да зборувате, па и меНЕ лиги ми потекоа, не само на босаб! |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima NEkoj tuka, iLI samo jas sum?
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛИчНО јас ке се карам со тебе кај си ти синоќа
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НО јас ти кажав... бев НА гости... вечер дефинитивно ќе дојдам!
|
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА шанк КЕ те ставам под казна
|
|
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |