![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 310311312313314 2229> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dr-e...ne velam ne!!!!
samo konstatirav deka mnogu reklama!!!...ne e prv pat val da ve opisuva
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
ne greska rekov dvofazen... a trebase polifazen...
ne se znae kolku se fazi vo prasanje??? heheee |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
zarem dozvoluvate vasite mazi da reagiraat kako prvata varijanta????
![]() aaaaaaaaa..ne ste go "doosovrsile" kako sto treba!
|
||||
![]() |
||||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|||
Маријана
се труди Вал да не престави во добро светло. Уствари јас само се шчепам покрај труцкер. Марко ете џабе објаснуваш, се можам да сватам ама струјава никако |
||||
![]() |
||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|||
Марко струја се движи овде .. или мене ми се чини дека нешто ме мава..
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|||
Marijana
Tesko se usovrsuva takov materijal.... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|||
Stanuva zesko od temava, a moram da izlezam...ke ve mislam Nate i Kardio osobeno...
![]() |
||||
![]() |
||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|||
Ја немам маж ![]() али во комшилук е така некако.. ![]() ![]() ![]() Јас ке ја оставам намерно и со прстињата ке ми пишувам најмил мој те сакам.. да прочита.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Pazete na strujata
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
bravo natalija me voodusevuva tvojot entuzijazam!!
![]() ama da cekas da ti odgovori"i ja tebe draga"
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Nate na maz ne mu kazuvaj deka go sakas samo deka go razbiras...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Сакаше Марко да каже дека утре имаш две црнки со кои треба да се справиш.. ми енд ла фил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 310311312313314 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |