IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 301302303304305 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:05
Big%20smile ajde nate..pisuvaj ako ti se fati za dusa..cekame...sto e sprema tebe romantika...itn...sto te ispolnuva.
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:05
Нате

има многу роматични типови, но некои можат погрешно да ја сватат твојата hard to get, варијанта. Не дека не се заинтересирани за тебе
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:07
Марко

ги погоди жениве во срце
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:07
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

Нате

има многу роматични типови, но некои можат погрешно да ја сватат твојата hard to get, варијанта. Не дека не се заинтересирани за тебе

ClapClapClap ozbilno..kako dama go kazuvam ova....damata sekogas treba da bide dama!!!!! ama sekogas...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:08
Добро утро Маријанче..EmbarrassedEmbarrassed
Романтика, како ја доживувам, спонтано, многу спонтано..
Романтиката според мене олицетворение на душата, кога душата е романтична нежна мила искрена тогаш од се срце доагаат работи кои ги викаме романтични..
Често ми се случува да направам „испад“ романтиќчен ама буквално онака спонтано..EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:09

moze da ne se davas za srceto da ti go osvoi..toa da priznavam...ali da napravish "berlinski" zid okolu tebe....Confused..nepristupacnosta e...Confused neoprostivo za devojka!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:09
Нате

апсолутно те сваќам, само што има типови што не се упорни, не за друго, туку затоа што "не" за нив е "не". Многу е комплицирана женската психологија за некои машки.
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:09
Taka treba Kardio...
samo treba proaktivno denes da rabotime na problemot...

denes ke gi izvadime zenskite od sandali... hahaaa
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:10
уствари сега видов
мојот претходен пост е наменет за Маријана
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:11
Поздрав и до тебе докторе...Embarrassed

Има нешто во твојата реплика што ми обрна вниамние...има романтични типови... но некои???
е сега тој што е романтичен спонтан од душа, без претензија да се романтише за да освои само по себе мистериозно се разоткриваат без нагли покрети .. тука се создава страста и надополнувањете..

за останатите нормално ке ме сватат погрешно зато романтиката им е површна и буквално таа социјална природа се чувствува.. значи се чита батали романтика ела ваму..
Тоа губи секаква драж и нема никаков филинг тука..EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:12

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:13
Ke vi kazam edna tajna...
ama da ne me prekazete...

Onie zenski sto ke me zeznele... "mislam" deka poveke gi "sakav"...

Onie zenski koi nema da me zeznea ...
nekako go gubev interesot...

Izgleda na mazite najpoveke mu odgovara ulogata na
"lovec"... da ja brka zenskata... da i pravi zaseda...
da i gleda na kafe... vo ogledalo so casa i prsten...
i da ja "madjepsa"...

A ako e kako vo samoposluga... neme smek...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:13
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

Нате

апсолутно те сваќам, само што има типови што не се упорни, не за друго, туку затоа што "не" за нив е "не". Многу е комплицирана женската психологија за некои машки.

dr ovoj post e za mene? pa da se soglasuvam..ova treba da go znaat site zeni!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 10:13
Нате

тука грешиш, јас сум романтичен тип ама не упорен
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 301302303304305 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,672 секунди.