|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 2229> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde nate..pisuvaj ako ti se fati za dusa..cekame...sto e sprema tebe romantika...itn...sto te ispolnuva.
|
|
kardiolog
Сениор Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате
има многу роматични типови, но некои можат погрешно да ја сватат твојата hard to get, варијанта. Не дека не се заинтересирани за тебе |
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко
ги погоди жениве во срце |
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ozbilno..kako dama go kazuvam ova....damata sekogas treba da bide dama!!!!! ama sekogas...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро Маријанче..
Романтика, како ја доживувам, спонтано, многу спонтано.. Романтиката според мене олицетворение на душата, кога душата е романтична нежна мила искрена тогаш од се срце доагаат работи кои ги викаме романтични.. Често ми се случува да направам „испад“ романтиќчен ама буквално онака спонтано.. |
|
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da ne se davas za srceto da ti go osvoi..toa da priznavam...ali da napravish "berlinski" zid okolu tebe......nepristupacnosta e... neoprostivo za devojka! |
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате
апсолутно те сваќам, само што има типови што не се упорни, не за друго, туку затоа што "не" за нив е "не". Многу е комплицирана женската психологија за некои машки. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka treba Kardio...
samo treba proaktivno denes da rabotime na problemot... denes ke gi izvadime zenskite od sandali... hahaaa |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уствари сега видов
мојот претходен пост е наменет за Маријана |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав и до тебе докторе...
Има нешто во твојата реплика што ми обрна вниамние...има романтични типови... но некои??? е сега тој што е романтичен спонтан од душа, без претензија да се романтише за да освои само по себе мистериозно се разоткриваат без нагли покрети .. тука се создава страста и надополнувањете.. за останатите нормално ке ме сватат погрешно зато романтиката им е површна и буквално таа социјална природа се чувствува.. значи се чита батали романтика ела ваму.. Тоа губи секаква драж и нема никаков филинг тука.. |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke vi kazam edna tajna...
ama da ne me prekazete... Onie zenski sto ke me zeznele... "mislam" deka poveke gi "sakav"... Onie zenski koi nema da me zeznea ... nekako go gubev interesot... Izgleda na mazite najpoveke mu odgovara ulogata na "lovec"... da ja brka zenskata... da i pravi zaseda... da i gleda na kafe... vo ogledalo so casa i prsten... i da ja "madjepsa"... A ako e kako vo samoposluga... neme smek... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dr ovoj post e za mene? pa da se soglasuvam..ova treba da go znaat site zeni!
|
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате
тука грешиш, јас сум романтичен тип ама не упорен |
|
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |