![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 1093> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tersene kompjuter
![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
nikolaaaaaaa!!!!! zosto mi go pravis ova?
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
daj boze da ispadnit coek onaj profesoron(ova go kazav ko profesorine da ne se ljugje
![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
pa i ne se! tie se maltretiraci, tie ne se lugje tie se zivotinji!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
zs stavet krediti na nekoi ispiti koga nemet nikakvo znacenje?
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
mi se vrti zasto mi otkazaa denes izleguvanje na kafe da znaev poinaku ke si go isplanirav denot
|
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
[QUOTE=kokolo] e spie sigurno
![]() ![]() Fino e toa,ama ke se uspie pa posle pak bushava ke bide
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
sakam da go vidam...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
да играм или не |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ako me sfatil seriozno vcera
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
lele koja misla mi se vrti....
![]() ![]() ![]() kako utre ili u sabota ke mi se ostvari zelbata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Страв ми е дека утре вечер ќе врне и нема да идам у colosseum..
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
ne smee da vrne utre vecer
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
more u sabota da e samo ok vremeto...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |