|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Септември.2006 во 13:51 |
Темава ја отварам по втор пат....ми ја нема
Lazes kao pas, gledas me ko zver, stvarno nije fer. -Sve, sve, sve, sve ces da mi das,al ja necu s tobom jer si mafijas. -Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo -Ajde Jelo smrci belo,pa nek vidi celo selo. -Plitak potok, a voda duboka?????? -Mala lezi tuku mitraljezi,ja cu na te, ne boj se granate! -Ocu kuci da te vodim,ali ja sam izbjeglica nemam kuce boze boze zar ja trazim nemoguce... -Vetar duva kisa sipi a pod nama krevet skripi. -Zbog nje su me zvali papak... ja to nisam znaoooo -Jel te peku u daljini moje suze na haljini? -Skocit cu sa sedmoga sprata,rodila mi zena a ja nisam tata. -Moj se dragi u autu voza a ja jadna u sumi kod koza!!!! -Kazu nismo par zato sto si podstanar... -Uz malu pec i radio svasta sam joj radio. -Sto na kafu zoves mene kada nemas samlevene! -Sta ce meni vencanje i zena,kad sa tudjom zivim bez problema . -Ti ode na zeleno ja osta na crveno, rastavi nas semafooor. -Da dogovor kucu gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko. -Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanisani. -Skini skini kosulju al nemoj brushalter ostavi bar nesto mala da pocepa panter. -Kuce laje a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi. -Ja te volim ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam. -Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. -Alal vera mili moj, kad me stegnes joj joooj -Izvukla si ciglu iz temelja ljubavi nase, samo deca ostase beton i malter na srcu ti pise, stupovi od tuge se iskrivise vaservaga kaze da samnom teras segu dabogda dobila pesak u bubregu. (Zidareva ljubav) -Cveta cvece listaju banderre, ja te volim, ti si mi devojka! (????) -Ispred kuce metar drva, ti si moja ljubav prva. -Mala moja dodji da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gacice. -Ja sam svoju Raziju miniro, poginut ce ko je bude diro. -Pletem dzemper, dzemper mi u ruci, dodji mala pa mi ga navuci. -OOOO, otpala ti ruka ako drugu taknes oko struka. -Otisoooo si e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii. -Nisam zgodan al sam neophodan, ko me proba zeli me do groba. -Mala moja na vrh sela moga, ti zivis u oblacima, ja zivim u opancima (?????) -Ja ti kazem odlazi pokido se lanac, a ti ne razumes ko da si Bosanac. -Guram guram ne moze da udje moja noga u cipele tudje. -Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete. -Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator. -Sutra kada prodje sto je noci milo, ti ne pricaj drugovima sta je sinoc bilo!!!! -Dva bunara dva bunara a velika susa, dodji dragi izgore mi i srce i dusaaaa -Rodno mesto Banja Luka, jedem cevap s mnogo luka u Becu sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ти сите бисери си ги пишала
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemame nie sto da pisime, kako mislis nekoj da pisit tuka neso?
inace, ZAKON SI!!!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden C4 eksploziv ke zavrsi odlicna rabota.
|
|
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako nemat?????
Mi se chinit se Kiss me:
Stom te vidam tebe
neznam ja za sebe
nachisto se gubam
samo da te vidaaaaaaaaaaam????
Samo tebe samo tebe jas te sonuvam
Kako ljubam tvoi usni kako narkoman
Opsesija ti si moja mila spasime
samo ti samo ti
ti si mi vo mislaveeeeeeeeeeeeeeeee
Denje noke mila po kafani spijam
celo vreme mila samo viski pijam
ako treba majkl gjekson jas ke bidam
samo tvojte seksi noze da gi vidam
Neznam jas shto pravam
shtom te vidam zbesnuvam
Romeo i Julija ista sudbina
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Наум.... Зборовиве се срце
|
|
|
|
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se skinav od smeenje citajki gi. Glupa turbofolkerska kreativnost.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беше летна вечер, кога се збогувавмееееее ти ми рече довидување и ме остави сам.....пет солзи ми капнаа љубов моооојјааа кога ми рече довидување и ме остави сам --------АЛПИНА
креативност на ниво |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Jedva cekam da sahranim majku pa u kucu da dovedem Rajku!
2. Varao me dragi, nek je zdrav i ziv, kad ga zene vole nije, nije kriv! 3. Najbolji si najbolji od svih faca slavnih, ti vozis Ferari u gradu si glavni! 4. Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi! 5. Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! 6. Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! 7. Uz vetar sam uvek iso i nikoga nisam siso, od malena radim tako ja sam rodjen naopako! 8. Sto na kafu zoves mene kad nemas samlevene! 9. Nemoj da places na mom kucnom pragu, da mi nova vrata ne povuku vlagu! 10. O kako je lep, o kako je fin, kao da je, kao da je carobnjakov sin! |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11. Placi mala placi, osto sam na Raci, nemogu ti proci, nedaju mi doci!
12. Pijem vino i rakiju vrucu i ne mislim na njivu i kucu. Sta ce meni vencanje i zena kad sa tudjom zivim bez problema! 13. Na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi, ja sam seljak u srcu i dusi. 14. Puce puska u dolini Drima pa udari mili babo Ibrahim Selima. Ustaj more babo iz te zemlje ladne, pa nahrani mili babo sirocice gladne. 15. Pevaj ujko, pevaj rode, daj sestiricu razonode. 16. Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! 17. Nas dva brata, naucio tata, sa zenama kako se barata! 18. Kraj kazana svako vece gledam kad se sljiva pece! Gradiram svako pice pa ga punim u burice! 19. Kazi mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Nece cica tu da srlja, hoce samo da podrlja! 20. Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
23. Hop mala bosonoga, kako zivis bez onoga, kao
zivis bez onoga lole garavoga. Sladak secer, hladna voda, hajde mala
dok je zgoda, ajde mala dok je zgoda ljubav da se proba
24. Plitak potok, a voda duboka...!!! 25. Majka Muju sisala na struju, kuka Muja zbog varoskih cura, u modi je dugacka frizura. 26. Nisam lopov al bi znao tom coveku sta bi krao! 27. Pozno bih te medju ruza trista, ali nije svaka ruza ista! 28. Milane moja ruzo, cale mi se naoruzo, u vazduh ce sve da digne nedaj boze da te stigne. 29. ...neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamo li decu da mi cuvas! 30. Vetar ljulja camac, riba trza mamac, a obalom cura seta, pecanje ometa! 31. Koka kola, Malboro, Suzuki, diskoteke, gitare, buzuki, to je zivit, to nije reklama nikom nije lepse nego nama! |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛИТАР КРВИ...ОБЕ РУКЕ
Стиховиве (ако може така да се нарече ова срање) се хорор...
|
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе целиот турбофолк феномен во принцип е бисер сам по себе. Ама продолжете вака, убао ми дојде будење со смеење.
|
|
|
|
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Textovite na Expresno i Gacice se odvratni
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |