![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trucker,.mene ne me pokani drugari vo sabota..samo la fille i Nate,,,pa i jas ne go kanam nego...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Писателот сакаше да каже кога веке пишуваш кафе сабота нормално е
поканата да биде отворена за сите.. така да.....................
Него зашто ми се чини, во еден мал дел, во една секвенца ми прелета низ глава, чек да прашам дал е мажена, да знам со кого си имам работа дал еопасно или не.. Типично размислување... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Труцкер
зар не читаш дека ла филле и Нате ќе дојдат во сабота со нас на кафе!!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kako on so mene,taka jas so nego,sorry..,.ti si poinakov,,ama on e takov
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
JAS VE POZDRAVUVAM..SE CITAME UTRE...UZIVAJTE I BIDETE VESELI... I SAKAJTE SE..... |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
DRUGHAR, NE PROCITAV ALI VO SABOTA SUM NA SVADBA, DA SE NADEVAME DEKA E VECERNA...POZDRAV SEGA DEFINITIVNO
|
|
![]() |
|
Trucker,CAO |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вал мила не секирај знаеш мила дека се е дозволено кога јас прифакам кафе, ти под дифолт се подразбираш
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,tebe te znam...srce si...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Поздрав trucker
Поздрав девојчице |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
Kako on so mene,taka jas so nego,sorry..,.ti si poinakov,ama on e takov Он е таков??????? ме разочаруваш |
|
![]() |
|
Pozdrav do site koi zaminaa
|
|
|
|
![]() |
|
Вал мила
![]() ![]() ![]() Докторе, што направивме со моево срце, не туку ми се разочарувај да не испадне јас да те лечам тебе ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ВАЛ
само да те потсетам ти со нас излегуваш само за време на пауза а со Ацика се договараш и после работа. ти ги делиш луќето од сајт и полсле викаш... он е таков!!!!! не си фер |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |