![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 288289290291292 2229> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala, trucker!!!
pa kaj si ti??
se izgubivme
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
POLEKA BE OCI ME BOLAT OD BUKVITE
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
LILI...STO SE GUBIS...TE NEMAAAAA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
pocit e toa, Val...ne sme se citale odamna so Trucker
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Lili - tuka sum, ova vaka me nervira malku i zatoa me nema bas mnogu..malku patuvav i sega pak sum tuka. Se e ok, ali imam rabota preku glava........edvaj cekam pak da bide po toa statiite.....se e pointeresno...toa e kaj mene. Sto ima novo kaj tebe?
|
|
![]() |
|
kOJ znae dali ke bide nekogas sajtot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne veruvam,pa ke mora vaka da se rasplinuvame na Forumov
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
decki moram da odam
Nate te cekam vo sabota ako ne dojdes doagam po tebe i te vodam so sebe:) cao |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ТРУЦКЕР
ДА БИДАМ ИСКРЕН НЕ ТЕ РАЗБРАВ, АЈ АКО САКАШ ПРЕВЕДИ МИ ШТО САКАШЕ ПИСАТЕЛОТ ДА КАЖЕ СО ТЕКСТОТ |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Val - mora da bide....ako ne ke menuvaat cela koncepcija od pocetok...ej , aj da registrirame sajt za druzba...podgotovkata na toa cini okolu 300 eur+domein 10 eur....ke napravime parce i plus ke zarabbotime...?
|
|
![]() |
|
Kaj mene, nisto posebno.
I jas bev dosta otsutna, me nema, sto vika Val, se gubam,....
Iskreno, i mene ova malku mi pravi nervoza, ama se podnaviknav
![]() Ubavo e sto mozeme odma da se najdeme
![]() |
|
![]() |
|
Cao la fille...se citkame
|
|
|
|
![]() |
|
doktore -po naski, damive koga pijat kafe treba da ne povikaat i nas.
|
|
![]() |
|
Trucker..nemoj trosoci... Vaka e se gratis |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 288289290291292 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |