![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe ne go bunete Nateto |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Договорено мила, имам и твој број и се.. ќе се издоговориме точно време во Понеделник сабајле.. едвај чекам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Nate jas ja trosam svojata vizija za tebe na horoskop,a ti ni da poglednes da vidis so sum napisala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio...a be kakvi se ovie prasanja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Каква врска има тоа дали сум или не сум... ![]() Но ќе те удостојам со одговор докторе.. НЕ, не сум мажена ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
аааааааааааа срце мое идам одма летам за тебе.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Decki, uste ste tuka????
Definitivno imam mnogu propusteno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
нема никаква врска, просто само сакав да знам,
|
|
![]() |
|
Леле мила каша попара ми се направи во главава ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Kardiolog - vo sovremenite svetovi ima red i kodeks na odnesuvanje. Toa znaci deka ako javno se razgovara za sredba ili nekoj drug vid na protokol toa znaci deka site sto citaat i razgovaraat na taa tema red e da bidat pokaneti na eden kratok brifing. .....
|
|
![]() |
|
NATE..ajde jas ke ti objasnam se
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
LILI....pozdrav, golem kolku bukvive...
|
|
![]() |
|
TOA BE TRUCKERCE... TI SI TOJ STO ZNAE KOGA I KAKO |
|
|
|
![]() |
|
ZATOA POSTOI RAZLIKA MEGU TRUCKER I KARDIO |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |