IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 157>
Автор
Порака
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 03:54
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

ej a za bliznak i  dupla skorpija???LOLLOLLOLLOL
Prvo da se upozneme...Jas sum Nostradamus,milo mi eLOLLOL
Ova se dva mnogu razlicni znaka,ali interesno e so,iako ne se astroloski skladna kombinacija,u praksa ima mnogu vakvi parovi.
Skorpijata ima mnogu silni i dlaboki custva,malku e mracna,destruktivna,osvetoljubiva,mnooogu posesivna i ljubomorna i e najerotskiot znak u celiot Zodijak.Seksot i e potreben kako voda,i igra mnogu bitna uloga u nejziniot zivot.Kako li e samo koga e duplaBig%20smile
A Bliznakot nema tolku dlaboki custva i pred se e intelektualen znak,vo smisol,poveke funkcionira preku razum otkolku preku emocii.Mnogu e druzeljubiv,ljubopiten,saka da osoznava novi raboti,postojano e vo dvizenje i e mnogu povrsen.Seksot i ne mu e na prvo mesto.
I dodeka Skorpijata bara dlaboka i strasna ljubov,apsolutna vernost i golema povrzanost so partnerot,Bliznakot saka sloboda,partner koj ke mu bide pred se drugar i koj nema da bara od nego da se vrza.
Skorpijata e mnogu ljubomorna,a Bliznakot e sklon kon varanje...Skorpijata bara silni emocii,a Bliznakot pred se bara zabava i neobavezna vrska...
Zatoa,ovaa kombinacija e primer za toa deka sprotivnostite se privlekuvaatTongue
Ipak mnogu e bitno i so e Bliznakot u podznak(u tvojot slucaj)...ako e nekoj drug znak,onda moze da bide totalno druga prica
Kao Nostradamus sum,kaziLOLLOLLOL

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 07:24
Originally posted by kandid kandid напиша:

Originally posted by babyy babyy напиша:

Еве жив пример јас сум лав сопругот ми е овен и еве веќе 14години сме заеднои супер ни е [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> И никогаш не ни е досано,се глупираме до бескрај [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

Lavce si a?Me too(ja sum i u podznak)...Neli sme najbolji?[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Da??/
И јас сум дупли лав
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 09:05
leeee   Kandit me pogodi bre site moi osobini se tuka u tvojov postLOLEmbarrassed

a da  imas i pravo za bliznaxcite a mene mi se dopagjaat sto sekogas  go imaat toa vtoro lice  pa misalam deka i oni se skloni na prevari(tuka se naogjame)LOL  i se pomukli znaci i ne tolku dobri..LOLLOL

U sekoj slucaj bravo xza  iscrpniot odgovor!!!Star
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 13:43
Fatalnen spoj ste nema soLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:20
Fatale eeepten ja zatoa i prasav za da se osiguram u pretpostavkite!Imame nie edna osobina a toa e pervara!! Oni se so dve lica a nie sme za fatalizam i prevari!!LOLLOLLOL
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:28
кој беше овде гатачот Tongue? одат ли Водолија и Шкорпија?
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:29

kandit e po tie stvariLOLWink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:29
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

кој беше овде гатачот Tongue? одат ли Водолија и Шкорпија?
Te molam kakov gatac...Pa jas sum Nostradamus...LOLLOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:31
Го прашувам Нострадамус за Стрелец со подзнак шкорпија...Embarrassed

и стрелец со лав у комбинација иде јали не??
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:31
mene se mi pogodi ejjjjjj totalno se pronajdov vo 2 skorpii sto mi seLOLLOL

u znakot!! a i za partnerot(bliznak)sto znaci delfin imaj doverba i obrati se!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:34

EmbarrassedEmbarrassed fala,fala...eve ti Hugza reklamavaLOL...Ke te zeam kako menadzerLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:34
ма обатен сум јас одамна LOL ,значи да не се секирам Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:35
Originally posted by kandid kandid напиша:

EmbarrassedEmbarrassed fala,fala...eve ti Hugza reklamavaLOL...Ke te zeam kako menadzerLOL

море дај ти кажи нешто шо прашав Big%20smile, додека веруем Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 14:37
Kandit pa ja sum i onaka marketing menadzer u idnina i diplomiran se nadevam eve i u profil si pisav a i na fax u smer pa ne se sumnjaj!LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.