|
Каде бевте синоќа? |
Внеси реплика | страница <1 33343536> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na Giboni
bese nekoj drug ?
|
|
vivi
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Вчера сум го идел у чајторе.
И баш како сцена од некој криминален филм. Влегува човекот со кој бев.По него јас. Се вртат мислам сите.Кој со табла кој со картите во рака.Како да застана времето на неколку секунди.Љубопитни погледи до Балчак. Овој рука на срце мераби ово оно нека лепа реч за мене,и му ја седнавме. Ко на трње сум го седел жифми сфе.Кај сум дигал рука у памет ми идело. Али Ок си беше сме го правеле бизмисот еснафско место.Башка љепо тоа чајот ко ага сум се мислел од турски филм дека сум. Ептен фати накај еден ми идеше да лупнам од маса Оооо ти береме чај! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,doma,,,imam zabrana za izleguvanje,,, ,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
На ортакот да му кажам,за мака да му биди.Оти гледам вето имал.
Не каде,но како летав.Со повод да нагласам! Јо на ливо,јо на десно...Јо на пршут,јо на вино |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ortak e duri.sega solzi ke zasolzam,,,aeeeee abe vakov ortak da barav na forum ne ke go najdev,,, ,,,
,,,ako ako ko ke plakame porez ke ne strižat,,,::::::)))))),,,,, ,,,,a dobro de do kujna mi dozvolija da odam,,, :). ,,, ,,,,hahaha paun leti,,,,ortak dalmatincive cviček ti podmetnale i soleni sardini,,,, ,,, ,,po be gjajo,,,mere me di copa ča ama vala turski jo ruski,,,šom rizik ruski,,,,::::)))),,, ,,, Изменето од pajser - 21.Јуни.2016 во 12:56 |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тамам Ага pajser
Бујрум И немој да ме изненаѓуеш,покажи ко је муш у кучи... Нечемо ваљда да штедимо у овакве ситуације(Шоиќ) |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
,,,,sho bi rekol ortako ,,,sam bil na chajtore ,,,,tamam za goreshtinive ,,,,abe ortak,,,,nema denes mazi ,,,em da pegla em da pere em rucek ,,,em deca da gleda ,,,em vecer da dade,,,pa i na rabota da odi plata da nosi ,,,ne ja biva taa rabota,,,,,,,
[IMG] ,,,ajde site navalete ,,,samo cha mu e majkata ,,, ,,,a choik ,,,eeee vo druga prilika ,,,,hahahahahahah,,, Изменето од pajser - 22.Јуни.2016 во 20:50 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ajdeeeeee,,,namesto poednostaveno ,,,pokomplicirano nemozheshe,,,,
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,na shlapanje sliki i video mislev,,,,,,,,,
|
|
|
|
spirko
Група Регистриран: 19.Јули.2016 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кадмо ноќен клуб Охрид
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
V crkva
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,kade shto bev i preksinoca,,,,
|
|
|
|
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doma si e doma
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,lažga,,,
,,,troa malku rabota,,, Изменето од pajser - 30.Ноември.2016 во 20:06 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 33343536> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |