|
Поимот : „Слама ЈАДЕ - ЧИФТЕ Фрла„ виден овде ?!. |
Внеси реплика |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Април.2016 во 18:46 |
Спасовски:Прекршен е Договорот од ПржиноГенералниот секретар на СДСМ и (технички) „министер„ за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска изјави дека Владата направила ново прекршување на Договорот од Пржино и донела противзаконска одлука за поништување на сите правни акти на министрите од СДСМ, донесени пред поднесување на оставките [/url]Изгледа...баеѓи му се уарнило таму , го разбирам гневот негов...а и на сите слични нему кои ќе си добијат „шут-карта„ ...ама никој не му кажал или не разбрал дека не е ИЗБРАН за таму од никого со право на глас туку е само времено и како натурен министер , а „чадорџиите„ не се сепак МК гласачи за да му обезбедат валиден ЛЕГИМИТЕТ (за) во Македонија. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам како држи бетонов...Да не биде чифтиња фрлање само.
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море бреј плакатолепачишќа шашардисани бивши и сегашни....да не сте случајно клале на ум , дека овој че (ни) го кандидирате на следниве Избори за некаков функционер Фиромски а!?. Оти....се глада дека нема(л) сеуште СВИТКАНА кичма мореееј???. Изменето од novace - 11.Мај.2016 во 13:29 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морееее де??? Моментална реакција на другарот (ви) Шилегов , на САМО-то споменување на новите (негови) станови во Карпош!? Обашка... и оневозможување на нечија (веќе започната) презентација на ФАКТИ , за СТАНОВИТЕ споменати во погорниот пост...хехе. Пред граѓаните , а кои дошле на ПРЕС конференцијата на докторот...а не на шардисаниот газда на новите станови...мислам дека тоа е на местото на поранешните бараки на Општината Карпош!?. Изменето од novace - 22.Мај.2016 во 20:15 |
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |