![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 2229> |
Автор | |
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
КАМИОНЏИЈО ОЧИГЛЕДНО ДЕКА ВАЛ ЈА МАЧИИ САМО ДОКТОРОТ, ДРУГ НИКОЈ НЕ ЈА ИНТЕРЕСИРА
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
do kaj te ili ushte na prva klapa se zapivte i zaboraivte na filmo?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ivana..srce,nema film...ke go menuvame reziserot
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dozvoli da mu se rashtima ekipata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВАЛ ИМА СРЦЕКЛОЦАЊЕ И БЕЗ НЕСС-КАФЕ, ЗАТОА И ТРЕБА ПОД ХИТНО ЕДНА ДОКТОРСКА ИНТЕРВЕНЦИЈА, ДОКТОРЕ ПОМАГАЈ НЕ ПРАЈ СЕ НА ТРИ И ПОЛ
![]() |
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() Glmica kje bidesh pa majka Jana ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Dime..imam,imam...ne mi e raat srceto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ivana,glumica ili ne Ve druzam povekje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Fala Val... ke si podnesam ostavka... NEOPTOVIKLIVA... nesakam da napravam FILMSKI VAKUUM... heheee Ivana ti samo snimaj go tonot... i so svetloto... na kraj ke se montira filmot... ima materijal na pretek... cudo e ova tehnikata... |
|
![]() |
|
Marijana...
Mi se gubite...site..
Nema ekipa,nema rezija..nema filmm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ИВАНЧЕ НЕ Е СЕ ДО МАЈКАТА И ДО ТАТКОТО Е ПОНЕКОГАШ
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... da ne mi zameri nesto...??
|
|
![]() |
|
Marko...ne kakva zamerkaaaaa....ama nisto ne snimivme denes...nemam motiv da glumam glaven lik povekje
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |