IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најдолга ваша врска досега.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најдолга ваша врска досега.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:55
Originally posted by blue blue напиша:

nekolku godini, ama bese odamna. dolgi vrski (bez da preminat vo nesto drugo - ziveenje zaedno itn.) se sh*t imaat tendencija kon otupuvanje na setilata, abenje na sekakvo cuvstvo sto nekogas si go razvil za toj covek, tazno

shto znam... mislam deka ne e bash taka vo zavisnost so nacinot na druzenje megju sebe i so dugi lugje, samostojnosta i nezavisnosta dokolku se poseduva vo taa vrska (znaci mnozestvo so 2 unii)...
mene najdolga mi beshe skoro 4 godini...Big%20smile
Motivation is game in my hands
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:58
ne znam...moze i da si vo pravo..mojata dolga vrska bese nestandardna, sekoj si imase svoi prijateli, licen prostor kolku sakas i sl. ne e do toa...tuku poentata mi e deka treba da ima napredok vo samata vrska - upgrade (sega ti mozes tuka da kazes - pa sekogas ima itn....Tongue)
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:01
Paaa 8 meseci
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:06
Originally posted by blue blue напиша:

upgrade (sega ti mozes tuka da kazes - pa sekogas ima itn....Tongue)

i te kako e vazen upgrade-toWink, da mu se snevidi ama ni cvekjet ne viree ako ednash godishno ne mu stavish gjubrivo...
LOL
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:19
e da de...ama kolku od dolgite vrski koi sto gi znaes vozat vo lerConfused?
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:26
ami znajs ler se klava za da se stedi na gorivo e sea.... so znajs so ima tuka
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:26
Upgrade e BRAK, DECA... posle ljubovta preminuva vo drugarstvo i razbiranje...borba za zaednicki celi... ne si laskajte deka nekoi mozat da se intenziviraat i po 10 godini... vo smisla na ljubov... strast...

Nema faken teorije toa ... pa da e do mene angelina jolie posle deset godini... ako nema nekoja visha cel...  nadgradba otide sve u picku mater ...

I znam sto zboram...

Starsta koga ke dostigne plafon...najdobro ili begaj ili zimaj se ...baraj druga cel...deca... brak... oti strasta koga e veke gore na planinata.... nemoze vishe nagore ...samo nadole i toa e toa
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:29
Inace 6 godini so 3 prekidi po odredeno vreme...
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:43
Originally posted by nindza nindza напиша:

Upgrade e BRAK, DECA... posle ljubovta preminuva vo drugarstvo i razbiranje...borba za zaednicki celi... ne si laskajte deka nekoi mozat da se intenziviraat i po 10 godini... vo smisla na ljubov... strast...

Nema faken teorije toa ... pa da e do mene angelina jolie posle deset godini... ako nema nekoja visha cel...  nadgradba otide sve u picku mater ...

I znam sto zboram...

Starsta koga ke dostigne plafon...najdobro ili begaj ili zimaj se ...baraj druga cel...deca... brak... oti strasta koga e veke gore na planinata.... nemoze vishe nagore ...samo nadole i toa e toa
yep! tocno mojata frekvencija ja fakas Big%20smile
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 12:47
Originally posted by nindza nindza напиша:

I znam sto zboram...

od iskustvo ti velam ....Vo pravo si Tongue
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 13:36

Uste sum u vrska 2 god  a najvise do sea se vrzav....Smile

Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 13:37
zasega 4 god. ama ne so svrenikot so bifsiot. Svrenikot i jas sme zaedno od 5 godini, bevme i ostanavme najdobri drugari 
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 13:49
Mojata najdolga vrska e so Kandid...Idam so nea od koga znam za sebe i bas ni e dobro...se nadam deka nema da raskinemeLOLLOLLOL
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 13:51
не се ни секавам колку више трае трае трае ....LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.