|
БОЖЈА убавина ! |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 67> |
Автор | ||||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|||
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
||||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ова е грдо бебе, не е Божја убавина.
Да имав вакво бебе јас одма че му ги продаев органите да се збогатам. |
||||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е шо ? |
||||
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како прво, не можев ниту во сон да помислам приближно на оноа што си го напишала на коментарот. Како второ, С'Е е Божја убавина оти С'Е е Божја креација. Дали тоа нам ни изгледа убаво е сосем друга работа и тоа е наш личен проблем. 31. И виде Бог дека е многу добро сè она што го беше создал. Прва Книга Мојсеева (Битие) Изменето од Messenger - 06.Март.2016 во 06:38 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Звучиш као Спирос. То прво. Второ, мене сеуште ми е грдо бебето Кога би имала такво бебе ќе го фрлев од тераса, од први спрат, топка ќе си играв со него и уште многу работи за тебе непомислени. Ние муслиманите неќиме грди бебиња. Смрт за нив! Грдите бебиња се ѓаволи. То неје бебе, ѓавол јет. |
||||
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Вера на љубов, нели? P.S. Секој прави тоа што носи во срцето. |
||||
|
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Меси не си играј со огин.
Мора форумов да го сфатиш како ливада за Гоцееее пиши таму како беше тоа натпревар ливада...
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи порано беше така. Го сакав, сега више не.
|
||||
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кај имало оган,останал жар.
И нели како деца викавме ко се бије тај се воли. Тукууууу да си бегам ја од темата. Велат и ќотекот од рајот излегол. Па таа Божја убаина да не ме снајде кога Меси ќе прочита. |
||||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ова мора да е глупава лага од Суада, се’ друго би било чист сатанизам! Но, ни едното (лагата), ни другото (желбата за убиство) не треба да не изненадува, знаејќи кој е отецот и на лагата и на убиството. тој е човекоубиец од почетокот и не стои во вистината, зашто во него нема вистина. Кога зборува лага, говори од себе, зашто е лажец и татко на лагата. Ев. Јован 8:44 Изменето од spiros - 07.Март.2016 во 00:24 |
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 6263646566 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |