|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 58> |
Автор | |
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со волшебен, невидлив конец поврзани со оние,на кои им предодредено да се сретнат. И ниту време, ниту простор, ниту пак другите луѓе, ниту пак најтешките пречки нема да можат да ги сопрат. Некаде длабоко во себе знаеме дека во овој свет постои еден човек, кој е многу сличен на нас, или подобро кажано, не е сличен, а неизмерно близок и со кој ние сигурно ќе се сретнеме.И одиме ние по патот на животот со неодоливо чудно чувство:"Еве,уште малку и ќе го сретнам". Можеби зад следниот агол, можеби во тек на следната недела, а можеби и при некои неверојатни околности. Се е возможно...
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te snema iscena kako nikogash da ne si ni postoel. Te odnese vremeto vo zaborav. Ko sto me odnese i ti.
Dobra nokj princu kade i da si. |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Corvus i love u najbolje na svet si.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas da neam so da kazam na temata ljubov, ne mi se veruva.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smaceno mi e od se vise stvarno mi e smaceno.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka ke procitash. Najvise te sakam corvus najbolja si.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEGAJ OD MENE BEGAJ NA KRAJ NA SVETOT BEGAJ I BEGAJ I BEGAJ I BEGAJ BEGAJ BEGAJ I BEGAJ i begaj Begaj.
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto sto sluchajno, chepkajki ,go najdov .
ТИ Сјајот го гледам, ја чувствувам воздишката, ја допирам твојата среќа, а бакнежот ти го давам на ветерот. Љубовта ти ја враќам со жар, жар кој гори се околу нас, и толку е јака,што нема и непостојат солзи, што ќе можат да ја изгаснат. Да речам те сакам е малку, а да речам дека те мразам, само заради тоа што те сакам, е повеќе од доволно. Допираш длабоко во мене, во срцето го чувствувам твојот допир, бакнеж,како нежно ме гали, а иако ноќва сум сама. Како би ни било? Јас и ти....сами препуштени на страстите, високо на крилата на чувствата. Се топиме еден во друг, се чувствуваме со очите, се гледаме со срцата и дишеме еден за друг. Ти си моја слабост! Моја слика за поразот.. велам пораз-зошто... зошто те сакам повеќе од себе! Ме држиш во прегратка.. не ме оставаш да паднам... ме креваш високо над срцето.. и уживаш во миговите! Но тој е еден!! Само еден миг,кога срцето ти кажува дека тој е тој,таа е таа, миг...за кој вреди да се живее. Гледам во тие прекрасни очи, нешто чисто,нешто возвишено ги гледам и тонам во нив.. како капка во длабоко море. Се покорувам на твојот поглед, во него го слушам твоето срце, моли да биде сакано... ...исто како моето........ Искрено, и од срце...само за тебе...Твоја XXXXX |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се трудам барем три стиха да ти посветам
како непар за убави работи, но ова тастатура типка сама, а јас мастило чекам, тишинава на полноќ ми ја крши желбата не ти посакувам ниту добра ноќ ! |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku se nadevav deka ke dojde toj den deka ke bide se ko sto sum zamisluvala deka ke se ispolni toa so sum go zacrtala toa so go sakam i toa za koe so hodini se macev deka ke se popravi deka ke bide se dobro ubavo i bezgrizno a Ne e taka i nikogash nema da bide. Ne vredish. I nema da bide. I ne mi e krivo sto me iskorosti. ednostavno toa e. Proklet zivot i uste proklet ti. I poso se uste zboram i pisuvam ne mi pominuva. Vo sprotivnp ke zaboravev se kako nisto da ne bilo i ke ostane samo spomen bez nisto. Toa e. I postojano si se tesam samo napred i pravo samo napred i nikako da se utesam i da poveruvam vo toa. I da go prifatam toa i da prodolzam. Nikako da se utesam.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hire i go agen on my own...
Mizebi netocno napisano ali sepak ubavo opisano. |
|
lethergo
Нов член Регистриран: 10.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто по тебе се чуствувам како да сум живеел два живота од по 80 години заедно со тебе а имам само 40?
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto i da napravish sto i da kazesh da dozvoliah da prostish da vlozish da dozvolish, da zborish, gjabe koga nekoj ne te saka. Gjabe se. I posle se gjabe.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogash ne si me sakal.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |