![]() |
|
Кој сум јас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...па зарем,по толку многу трагања,теории и антитеории низ милениумите на нашето постоење како раса не е малку патетично да сеуште трагаме по него???
...за мене само една теорија е вистинита и целосна...ИЗВОРОТ СМЕ НИЕ САМИТЕ КАКО ЕДИНКИ ВО ПОТПОЛНОСТ ИЗБАЛАНСИРАНИ И СПОЕНИ СО НАШИОТ ДУХ И ТЕЛО ...ЗА ДА НЕ НИ БИДЕ ПОСЛЕДНАТА ВОЗДИШКА ПОЛНА СО КАЕЊЕ И ТАГА ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
e da
se e do balansot tamu e izvorot taka spoeni izbalansirani so uste mnogu izvori e toa e toa odprilika
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
...аха,за некого иѕвор,за некого цела река...а за некого и вода од Градски водовод
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
izvorot sekogas e cist
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Chista rabota be...bash zeznato prashanje za zeznat odgovor.
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ne bitno koj e gruevski - so ili bez navodnici, na kirilica or latinica
![]() emociite mozhat da bidat strong no koj e toj shto e svesen za niv.. ![]() e toj sum! ![]() zeznato ili ne?! ![]() Изменето од outlook123 - 20.Јули.2015 во 15:44 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
TheNagual ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Интересна литература на темата:
"I am a strange loop" од Даглас Хофштатер и "User`s Illusion" од Тор Норетрандерс Хофштатер особено добро го обработува проблемот на себството и пласира интересна теза дека чувството на себство или јаство е предизвикано од само-рефентен алгоритам кој се одмотува до бесконечност, таканаречениот чуден јазол. Познатиот древен симбол - змејот кој си ја гризе опашката, се однесува токму на овој феномен. |
|
Never underestimate the power of stupid people in large groups
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
onoj sto ne si ti
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
не ли бевме едно?
![]() кој прашува?! празни лепотици - од тамара .. ![]() не сум ко другите ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Јас сум сето она што не сум кога сум со луѓе околу мене... Страна која не ја знае никој...
![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
Која си ти?
|
|
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() И да ти кажам нема да ме знајеш... Па јас сум од С.зелениково, Суада се викам. А ти којси,којсити? |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |