|
ВИЈАГРА |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
форумѓите слабо корисници на "вијаграта"
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ме интересира, што ако еве јас пример сум машко, сакам многу секс и испробам плус вијаграта, шо ќе се деси?
|
|||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|||
Gebroche..herz
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bez razlika na pr. dali si masko ili zensko ne bi ti preporacal takvo nesto da zemis da probas .... ;) |
|||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто , што ќе се случи ако земам? |
|||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|||
night_rider
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2016 Локација: skopje Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lako može izazvati srčani ili moždani udar, preparat "vijagra" nije povučen iz prodaje ni u jednoj zemlji,“Vijagra”, popularni preparat za održavanje i postizanje erekcije, opasan je po život i zdravlje jer u svom sastavu ima štetnu supstancu sildenafil, koja može uzrokovati srčani ili moždani udar... Zatoa ne bi ti preporacal takvo nesto, podobro si e prirodno kolku se moze odtolku vestacki :D :D |
|||
Rob35
Група Регистриран: 01.Јануари.2015 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каква вијагра ! Бљак !
Само Лешници, бадеми, оревчиња наши, Индиски оревчиња........... |
|||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е тоа ти е ептееен гадна комбинација ,зашо девојката можи да колабира,комшиите во трошок да влезат со тродупли врати...а и Леси уште да не е вратено дома. |
|||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |