![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346> |
Автор | |
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
Изменето од outlook123 - 07.Февруари.2016 во 10:48 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Te sakam mnogu mnogu beskrajno mnogu. I tolku.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
o.k.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
....
Изменето од svetosparki - 09.Март.2016 во 21:54 |
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Ti e... I zivot i se.
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Ti slavi go Valentinovo,a Ja-Tripunovo...valjda nekad ke se usoglasime...
P.S.Izvadok od....Zitieto na.... |
|
![]() |
|
eve...seuste nemozam date pronajdam...site tragi sto gi imam...me vodat u propast
P.S.Izvadok od"Zitieto na...." |
|
![]() |
|
Koj ceka toj gubi.
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Мое нежно,...најнежно ''звере'', јас толку имам доверба во тебе и толку те сакам....
А тоа знае само мојата душа
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Не сакам ништо да ти кажам....
Сакам само едно мало објаснување...
Сакам Ти да ми кажеш.... ЗОШТО? ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
Ќе ти фалам
|
|
![]() |
|
Ако се лажеме.
|
|
![]() |
|
Mi treba ljubov a koj ke mi ja dade? :)
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
...Никој. ЉУБИ СЕ САМАТА СЕБЕСИ... За промена...
Кога ќе почнеш да се љубиш самата себеси, тогаш ќе ти се отворат милијардите неврони од мозокот и ќе почнеш потрезвено да размислуваш. Ќе си мислиш дека сите те љубат и ќе ти биде супер. |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |