|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 6364656667> |
Автор | ||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Секако дека има...
Видов еднашка позади куќа стоеше, се зачудив, одма го земав мобилниот да го сликнам, ама исчезна со светлосна брзина... И никој не ми поверувал... Исто така ко бев Германија у 6 сато сабајле видов летачка чинија, голема, наликуваше на ѕвезда, но не беше ѕвезда... :) Силно сјаеше... Така да верувам... дека има! |
||||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Има ли вонземјани? А дали може да има сомнение? |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...може да има сомнение, за тие што не видоја со свои очи
|
||||
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ти веруваш? |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е, Им ферувам на мојте очи. |
||||
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајде, малу за муабет околу верувањето (на прв поглед изгледа дека е неповрзано со темата, но не е така)... А како тогаш му веруваш на Исламот ? Го виде Мухамед со свои очи и со свои очи виде како се пишува К*ранот ? Со свои очи следеше с'е што се случувало ? Ако си доследна на својот првичен став, како тогаш еднаш велиш дека тоа ти е норма за верување, а друг пат велиш спротивно? Еднаш велиш дека не веруваш додека не видиш со свои очи, а друг пат тврдиш дека веруваш иако не си видела со сопствени очи. |
||||
|
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сосема разбирливо дека е поврзано. ( се е поврзано )
Треба да се верува дека постојат вонземљаните, исто како и што веруваме дека некад, постоел Мухаммед, Иса и сите тие пратеници... Јас верував во вонземјаните исто така и во летачките чинии дека постојат, уште пред да го видам вонземјанецо како стои позади мојата ми куќа. А мојте очи само ми го докажаја това... Верувам дека постои Аллах, а штом тој постои... Постојат и сите други чудни нешта кој што се случуваат во универзумо и истите што на некој човек, Аллах му дал моќ за да ги види... ...и тој ги раскажал, така од уво на уво, од колено до колено се проширило. ( А имав среча ете да го видам и јас ) |
||||
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...да раскажвам за моите патешествиа, ако не на друго место, по форумиве. А можи некад и че ме дават на сител, телма и сите наши маќидонски канали. |
||||
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од мутавост се цитирав. Налет. Наместо да едитирам.
|
||||
||||
maja-marijana
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Имав дилема околу оваа тема и тоа со години!
Верувам дека ја расчистив со тоа што го изгледав Видеото постирано на you tube за Роже Морно - човек, кој имал искуство со овие работи и објаснува многу. Иако материјалот е интервју со него и негови пријатели, трае околу 3 часа(вреди да се погледа)Потоа најдов и книги на интернет преведени и на српски. Има и некои сајтови. Сепак, секој останува со своите убедувања - нели!? И секој останува на своето искуство! |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ами дај линк од книгите преведени на српски па да ги прочитаме и ние |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не давај, за инат.
Нека Фикс остане неук на оваа тема. |
||||
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фикс неук
на тема вонземјани, мистерии и слично.....I don't think so
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
Внеси реплика | страница <1 6364656667> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |