![]() |
|
Катица Јанева - прв Специјален обвинител на РМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
|
![]() |
|
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
zosto? zatoa sto im go otkriva kriminalot na vlasta. znam deka ja mrazite, no ova bi trebalo da ja ima sekogas, duri i koga drug ke bide na vlast.
ama sega se vmro-dui na cel, pa neka ima gi otkriva crnilostite. ne moze za drugi da ima obvinuvanja a vlasta da bide imuna, ne moze, site treba da odgovarat pred zakonot. |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
По одвратна њушка одамна немало на македонската јавна сцена од оваа таканаречена обвинителка...
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
Јанева:Имаме основани сомненија за резултатот од изборниот процес![]()
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
После пресот на СЈО не престанува да ми ечи во главата: Фатиме, Фатиме, мори фати-ме, фати-ме...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Единствено што од обвинителките ме воодушеви,
а Катица во тоа ќе ја иземам е што за прв пат некој излезе и без да чита имаше нешто да каже. Единствено! Од бројки,од членови на закон од се... Останатото само се вклопи во општиот циркус,преку името на случајот до невкусните гестикулации. Еден правник (демек познат бил) изјави со оглед дека изборите не чекаат најлогично било да прво тие што ги истите фалсификувале први треба да се санкционираат.Ми држи вода. Останатите дејствија се само потврда дека никој не ни сака оваа држава да ја биде.Зајкото со изигравање на Баба Ванѓа,и давање изјави од типот што следело само ја поткопува целата правна постапка.Притоа другарот му Грујчо мудро молчејќи си си го купува времето за да сето ова биде едно големо фијаско на штета на Македонија. Дури и еден Миленко ми изгледа попаметен и повеќе од помош на СЈО со своите глупости за каква форма имала Земјата. А овие двајцава суропајковци заслужија и почесно имињата да им се стават на новиот двоглав орелво Топанско. Пазарџии,со посрани гаќи. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Зошто ваква театралност од обвинителките? Зошто баш името “Титаник“? Зошто баш овој да е прв случај (да извини обвинителката, ама баш не и верувам дека било случајно)? Зошто за осомничените лица (Гордето и Милето) нема притвор, како што имаше на пример за многу побанални случаи? Кој бил мозокот на “злосторничкото здружување“ како што го нарекоа? Горде и Миле или некој погоре од нив? Еве не ми е јасно... ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Пабло Ескобар да беше жив можеше да учи тактика од криминалната банда која е на власт во безимената држава ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |