|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 94959697> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека чекав сабајле во четири странски инвестиции на автобуската станица...Натписов.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Орка, што те чуди Бирај кревет во една од четирите лоши соби за само 9 евра. А штом ги рекламираат како лоши, замисли колку лоши можат да бидат
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно се прашувам каков им бил впечатокот на годинава
многуте туристи што се вртеа таму. Како останав без кола секое сабајле таму си доручкував, пропуштав една 23-ка имаше некој раат во бурекџилницата на ќошот иако цените им беа солени,продуктите тнки. За чудо натписов го немав приметено,паметот во работата ми бил. Сега вака слободен имам повеќе време за глупостите низ градов. Денес пак еден куп чуда видов...Ама ај да не бидам ко некој туриста. Изменето од Орка - 18.Септември.2015 во 21:19 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде јас ќе бидам |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф во вторник одам за Охрид и оти послабо туристи има
да пазам со кој си фаќам работа.Опасни ова офриѓанкиве. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Терасаџиите. Две недели ми се мотаа низ дома 20 души за една плочка на тераса: еден да ја отвори, па друг да стави нешто внатре, па уште 5-6 души да го повторат истото, па еден работи - тројца го гледаат, па некој да стави подлога, па друг лепило, па трет да ја залепи плочката... И таман денес помислив дека завршија, утре пак ќе ми дошле |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....more gazdarica prava pa majstoristava cel mesec dva kvadrata ne mozat da zalepat.
kolku se "secam",ti i lani imase majstori...slicni na ovie!!!nesto renovirase... me ostavas vo misla... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се ни 2 квадрати, туку една плочка од 30х60 цм Имав и лани мајстори, ама на друго место. Туку... сега ме остави без збор: што меморија има овој Загор кога памети вакви работи |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веста е стара,но ете гледам деновиве
фотографииве се актуелизираат низ интернетов. Па добро бре мајку му стара, слушнале ли овие за барок и тоа што личи на мермер а не е мермер. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една ситуација на која се чекаше
скоро 15 дена.Сепак муабетите околу модните парчиња и шопинг тури не изостанаа.На крај сфативме дека всушност немаме иста поента!
Изменето од Valerija - 25.Октомври.2015 во 21:47 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
250 денари обична тегла "домашен ајвар" правен на плин.
Море улави да не сте, 250 денари се 10кг пиперки, па не сум фатена во рацете
|
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Засукај ракавите и трк да направиш ајвар Претеризам сакаат на брз начин да профитираат па за таа тегла немаат повеќе од 60 - 80 денари трошоци. Изменето од panter123 - 05.Декември.2015 во 08:14 |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaa napraviv jas esenta, imam 28 tegli. T.e imav, sega se pomalku haha
Edna prijatelka mi prati link na Facebook od kade shto narachala ajvar i koga vidov 250 blag i 270 lut, dobiv zelba sinokja vo 2 da odam do podrum haha A posle toa ushte pola saat se chudev zoshto nekoi narachuvaat koga mozat sami da napravat (zboruvam konkretno za onie za koi znam deka imaat uslovi).. |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sandaceto.
prazno kako nikad do sega.....
ne ke da e poradi praznicniot paket na nekoj si mobilen operator. toa e do vas..dragi moi. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 94959697> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |