|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 252253254255> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо да пишам сега
Да кажам оти се во визба, кусур ќе ми фатиш оти тегле не сум пратила Да кажам оти во маркет сум ги наредила, резил, сите ќе ме разберат оти недомаќинка сум била Ај вака...Сите во визба ги наредив, освен едно што по пошта ти го пратив. Ако не е стигнато, поштарот е крив В или П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го изедов поштарот,само честитка ми стигна.Без теглата.
В |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што пишуваше на честитката
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе кажев,арно ама на крајот пишиваше.
-И никому ни збор за ова. В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море, море, чоек од доверба
П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И за тоа што сум го рекол прсти ми се стреселе место "у" "и" сум пишал.
Од кога метрото како мерка почнало да се користи Ал баш сам знатижељан. |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незванично од кај 1640, а званично од 1789 кога е усвоен Меѓународниот
систем на единици В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ортакот ми беше
В |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му пренесе на ортакот
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Безмалку после една година,како да ти кажам...
Ама што си имаме со ортакот не издавам. Не џабе ортаци сме,довербата е најбитна. В или П |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,ortakluk vo shverc nema maana,,,
,,,koa reche toa bureto se istura so kiselec ni list za zhala ne ostana,,pa koa mu ja pisnaa zheni nasred balkon da ridaat,,,, ,,,V li P ,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
В
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво кафе најмногу ти се допаѓа?
|
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ладно нес матено.
В/П? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 252253254255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |