|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 116117118 |
Автор | |||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Токму тоа е поентата. |
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,,beshe postaveno prashanje na koe odgovoriv,,,nitu shiram neshto/tuka sigurno ne /,,nitu ja sublimiram diskusijata,,,
,,barem ednash obidi se da ne me komentirash mene tuku komentarot,,,davaj tvoi mislenja vo diskusijata ne me komentiraj mene,, |
|||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Колку да не остане неразјаснето или погрешно разбрано - токму тоа правам, реплицирам на твој коментар. Ако не си забележал, еве ги цитатите од последователните коментари:
Можеби не сум те разбрал, можеби не си ме разбрал, а можеби е нешто сосем трето... Но во секој случај нема потреба од коментирање на коментаторите, затоа да се продолжи на коментирање по темата. |
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se nadevam eden den ke mi se isplati
|
|||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Дали вреди да се биде добар? Нели повеќе вреди да се биде добар отколку да не се биде… и тоа без опции за некакви дивиденти? |
|||||
|
|||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,,,,kolku da ne ostaneme nerazjasneti,, tvoeto komentiranje namene mozhesh da si go prochitash ot tvojot tekst kade direktno mene mi se obrakash ,,, ,,,i vo red e da.se prodolzhi so diskusija okolu temata oti nitu ti nitu jas ne sme predmet za diskusija,, /popat kazhano sega ti pravish kopi paste na moeto razmisluvanue kade povtorno komentirash komentar na devojchevo/,,, ,,,,dali sme se razbrale ili ne toa vremeto ke go pokazhe ili nechie ego pak silno ke proraboti i so prst krenat vo vozduh ke pokazhuva,,, ,,,so misla deka dobrinata ne se komentira na nekomentirachki nachin ke ja prodolzhime i ovaa rubrika i povtorno so nadezh deka nema da zgasne i deka razmisluvanjata nema tuka da prestanat,,, ,,,frli ja parichkata i ne razmisluvaj kade padnala,, |
|||||
|
|||||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
He sprema sekoj!
|
|||||
Бог да чува!
|
|||||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
добрината не се прашува.. значи. ниту мисли!..
аутентична е! Изменето од outlook123 - 27.Ноември.2015 во 12:31 |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,,,taa ,,prashuva zoshto,,,ne,,,se misli,, ,,
,,,e da de zaradi toa go pravi onoa,, ,,, |
|||||
|
|||||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
автентичноста,
секој не може да ја поднесе - толку. |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,,,zarem avtentichnosta e tolku uniformna ,,,ta sekoj da mora da ja podnesuva,,, ,,,kade e tuka slobodnata volja i sega i tuka,, ,,,mha a toa tolku,,e,,kolku,, ,,,,dobrinata nikogash ne se pojavuva vo edna forma,, ,,,, ,,,,, |
|||||
|
|||||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ДА СЕ БИДЕ ДОБАР, значи да бидеш почитуван, сакан, посакуван од останатите во општеството. Според мене овие се пријатни доблести кои на секој би му годеле и со иста мера би им возвраќале... Зашто да не вреди?!
|
|||||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|||||
Внеси реплика | страница <1 116117118 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |