|
Ерогени зони |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | |
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali vi se ima sluceno toa ???
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za zal nikad onaka kako sto sakam jas...sekogas nesto nedostasuvalo za da bide celosno uzivanjeto
What about you?
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas koga ke pomislam na klipceto na Severina ...ne se zezam ...znaes nie maskive funkcionirame poinaku...dovolno e nekoj poteg,dvizenje,pojava na nekoja dama i da mi ja zagolica mojata najgolema erogena zona...kaj vas damite mislam deka treba poveke rabota ...zatoa i ve obozavam ne ste tolku povrsni kako nas maskive
|
|
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova bese prekrasen kompliment za nas zenskite...Fala ti!!
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli i drug pat ...samo mala korekcija ..ova ne bese kompliment ...tuku vistina za vas damite...barem mojata vistina za vas moi dami |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala znaci ne sme tolku lesni a?
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojat li uste vakvi mazi?jas mislev deka izumrele? od kaj voskresna ti kockar? ke te vrabotam da drzis seminari na mazi....vazit? |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da i ja ova go poddrzuvam ama mozda e samo za na forum
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velis mozno e da se preprava a?
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat vervaj mi zvucis ko masko so feminiziran mozok.... abe daj malce mislam kako se ispovedvas ko nekoj da te besi utre, malce maski so ti ovde ko najgolemo cupence ispadna.... mislam bez navreda please ama taka izgleda brat |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa neznam da ne bidne posle on navreden??! Aj ke vidime do kaj vaka pa mozda ke doeme do nekoj zalkljucok! Malce vakvi muski razmisluvanja ima u denesno vreme pa zatoa se zavudiv ...
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
too good to be true a?
aj mozebi ke se pojavi kockar da ni objasni dali toa on stvarno postoi ili samo saka da gi impresionira zenite na forumov? |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e mozda znaes se e lesno da napises...
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar Corporal...samo ja kazuvam vistinata...mojata vistina...ne se lutam za toa sto drugi imaat razlicno mislenje od moeto ... a za toa feminiziran mozok...ke go svatam kako kompliment a ne kako navreda...bas mi e milo ako barem 5% razmisluvam kako dama a 90 % dejstvuvam kako gentlamen...ostanatite 5% se sudbina...tuka ne mozam nisto
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |