|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 157> |
Автор | ||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo da se upozneme...Jas sum Nostradamus,milo mi e
Ova se dva mnogu razlicni znaka,ali interesno e so,iako ne se astroloski skladna kombinacija,u praksa ima mnogu vakvi parovi.
Skorpijata ima mnogu silni i dlaboki custva,malku e mracna,destruktivna,osvetoljubiva,mnooogu posesivna i ljubomorna i e najerotskiot znak u celiot Zodijak.Seksot i e potreben kako voda,i igra mnogu bitna uloga u nejziniot zivot.Kako li e samo koga e dupla
A Bliznakot nema tolku dlaboki custva i pred se e intelektualen znak,vo smisol,poveke funkcionira preku razum otkolku preku emocii.Mnogu e druzeljubiv,ljubopiten,saka da osoznava novi raboti,postojano e vo dvizenje i e mnogu povrsen.Seksot i ne mu e na prvo mesto.
I dodeka Skorpijata bara dlaboka i strasna ljubov,apsolutna vernost i golema povrzanost so partnerot,Bliznakot saka sloboda,partner koj ke mu bide pred se drugar i koj nema da bara od nego da se vrza.
Skorpijata e mnogu ljubomorna,a Bliznakot e sklon kon varanje...Skorpijata bara silni emocii,a Bliznakot pred se bara zabava i neobavezna vrska...
Zatoa,ovaa kombinacija e primer za toa deka sprotivnostite se privlekuvaat
Ipak mnogu e bitno i so e Bliznakot u podznak(u tvojot slucaj)...ako e nekoj drug znak,onda moze da bide totalno druga prica
Kao Nostradamus sum,kazi
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da??/ И јас сум дупли лав |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leeee Kandit me pogodi bre site moi osobini se tuka u tvojov post
a da imas i pravo za bliznaxcite a mene mi se dopagjaat sto sekogas go imaat toa vtoro lice pa misalam deka i oni se skloni na prevari(tuka se naogjame) i se pomukli znaci i ne tolku dobri..
U sekoj slucaj bravo xza iscrpniot odgovor!!!
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fatalnen spoj ste nema so
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fatale eeepten ja zatoa i prasav za da se osiguram u pretpostavkite!Imame nie edna osobina a toa e pervara!! Oni se so dve lica a nie sme za fatalizam i prevari!!
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој беше овде гатачот ? одат ли Водолија и Шкорпија?
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kandit e po tie stvari |
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Te molam kakov gatac...Pa jas sum Nostradamus...
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го прашувам Нострадамус за Стрелец со подзнак шкорпија...
и стрелец со лав у комбинација иде јали не?? |
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene se mi pogodi ejjjjjj totalno se pronajdov vo 2 skorpii sto mi se
u znakot!! a i za partnerot(bliznak)sto znaci delfin imaj doverba i obrati se!!
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala,fala...eve ti za reklamava...Ke te zeam kako menadzer
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма обатен сум јас одамна ,значи да не се секирам
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
море дај ти кажи нешто шо прашав , додека веруем
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kandit pa ja sum i onaka marketing menadzer u idnina i diplomiran se nadevam eve i u profil si pisav a i na fax u smer pa ne se sumnjaj!
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |