![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 280> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Која страна да ја фаќам со сонцево
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Da si ostanev nedostapna kje mi beshe sega polesno..
Dali pak da stanam nedostapna?! Hmm |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Топол ден.
Таман ќе извадиш позимски јакни сончето ќе не прелаже. Во секој случај убаво искористено претпладне:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Zoshto chekav volku vreme
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
...деновиве да си ги качам новогодишните флинтифљушки и да си украсам по дома ![]() |
|
![]() |
|
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
флинтифљушки - уште един македоснки збор коj незнаев дека го знам
|
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
лаже, не го знае, затоа што сама си го измислив ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Inaetot e gjavolova rabota...za zal cesto lugeto toa go sfakjaat duri koga ke izgorat ...e jbg zatoa i gorat na krajot.
|
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Cel den se mislam shto ako ima magla i go otkazat letot, dali kje mi treba rezerven plan
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Mi se vrti slednovo...kako mozesh da se zgrozis i da ti se povrakja od DNO luge koi nitu se cenat samite sebe i ne samo so ne se cenat tuku ne go cenat nitu pocituvaat ona najsvetoto i najbliznoto.....gnasa od lugje...bljak ..navistina mi ide na povrakanje...
|
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Bi trebalo da ne se povtori
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
изгледа се расипал тој HAARP-от.... 5-6 месеци заглавил на пролет, да не знеш февруари ли е, мај ли е... каква ќе биде пролетта и летото којзнае ![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ke snezi togash , stoposto.
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Kolku e dobro prijatelstvo na pocetok ...lagi, gluma i farsa dodeka ne se doznaat "prijatelite "a potoa kolku stanuva sve realno ...
Iskreno nikogas od korist ne sum vlegol vo nekoe prijatelstvo nitu pak ke pravam lice na nekoj ili nekoja za licna korist . |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |