IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Современи момци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Современи момци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
Marck Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marck Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 02:52
Originally posted by maja maja напиша:

Sto podrazbirate pod ova?Kolku ja imate sexsualnata sloboda so partnerot?
Bez nejze nema dobar seks.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2006 во 21:02
Originally posted by Marck Marck напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Sto podrazbirate pod ova?Kolku ja imate sexsualnata sloboda so partnerot?
Bez nejze nema dobar seks.
Ako se stegate so partnerot ne moze celosno da uzivate vo seksot...ako go sakam,mu veruvam,go poznavam...zosto da se stegam i sramam od nego...a ima da ima i takvi raboti......ama stvarno neznam dali devojkite i zenite koi se stegaat od svoite partneri ili mazi go pravat toa da dokazat deka se naivni,nevini i posteni...ili od druga pricinaConfused
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2006 во 22:43
Ako nema dobra komunikacija nema dobar sex..a ako pocne so toa so kolku sum bila pa kako mi bilo so niv toa e kraj za nas,na takvite nikogash nema da im dokazesh deka sega si so niv i toa e najbitnoto...ke ja koristi sekoja prilika da te omalovazi...za zal ima mnogu takvi koi patat od svoi kompleksi a sakaat da gi lecat na drugi..
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 00:37
Embarrassed
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 00:47
ok e sekoj da se iskaze i okolu toa !! Taka se sozdava bliskost,intimaTongue
Кон врв
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 23:42
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

ok e sekoj da se iskaze i okolu toa !! Taka se sozdava bliskost,intimaTongue
bravos
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 11:25
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Ako nema dobra komunikacija nema dobar sex..a ako pocne so toa so kolku sum bila pa kako mi bilo so niv toa e kraj za nas,na takvite nikogash nema da im dokazesh deka sega si so niv i toa e najbitnoto...ke ja koristi sekoja prilika da te omalovazi...za zal ima mnogu takvi koi patat od svoi kompleksi a sakaat da gi lecat na drugi..
ClapClapClapClapWink

kompletno se slozuvam!!
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 22:43

za komunikacija seks ke se slozam , no ....pa mozebi nekogash treba da razmislish zatoa sto koga ke te prasa kako ti bilo- ne znaci deka saka da te povredi mozebi saka da smeni nekoi nesta .... ne bi rekol kompleksi ,....toa znaci deka nekoj se grizi i saka da znae nesto poveke ...inaku jas barem nikogash nemam prasano k*rva ....kako i e ...so kolku bila ..dali i e dobro ...dali jas sum dobar .....se soglasuvash ???
......
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 23:52
Ne se soglasuvamBig%20smileSto bilo bilo....pominalo nikoj ne moze da go smeni toa.Slobodno mozeme da razgovarame otvoreno za toa shto se slucuva megu nas,kako da napravime da ni bide prekrasno i na dvajcata megutoa toa nema apsolutno nikakva vrska so toa kako mi bilo mene ili nego so prethodnite partneri
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 23:55
shto go tupite,....na koj mu e vazno shto bilo i kako bilo,....heheheheh
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 22:40

Ne se soglasuvam[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />Sto bilo bilo....pominalo nikoj ne moze da go smeni toa.Slobodno mozeme da razgovarame otvoreno za toa shto se slucuva megu nas,kako da napravime da ni bide prekrasno i na dvajcata megutoa toa nema apsolutno nikakva vrska so toa kako mi bilo mene ili nego so prethodnite partneri
Tochno taka eleni, zarem vo nashata vrska ke gi vturnuvame minatite nasi iskustva zso drugi partneri..kolku pogreshno ova..
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:34
не само погрешно, туку ќе ти ја заебе цела врска шо ја имаш... Big%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:48
Vikate sovremeni momci se tie koi otvoreno razgovaraat so partnerkata za sex a ne ja prasuvaat kolku imala pred nego .... sum probalso mnogu da zboram na taa tema ali jok be brate odma mi vika ti samo na sex mislish... retko sum sretnal takva osoba koja razgovarala na taa tema so mene sem soprugata ushe koa bevme decko i devojka ... mislam deka se retki takvite curi koi ke razgovaraat na takvi temi...
Itn...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:55
Otvoreno zboruvam so partnerot.Mislam deka vo odnos na ova dvajcata sme neverovatno liberte.Nikogash megju nas ne sme gi stavile bivsh*te vrski kako prepreka megju nas ili istite da stvorat nekoja ljubomora.Otvorenost i iskrenosta se doblesti na onie koi imaat doverba eden kon drug.No zavisi i od odnosot na partnerot, ako e nekoj koj saka da go znae brojot na partnerite za da vidi dali si taka receno "postena" takviot ne e dostoen za tebe, zosto minatoto, seksualniot zivot ni malku ne bi trebalo da e prechka megju nas.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.