![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 23> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo za ova......ama pak moram da kazam deka mozno e,iako vikas ti na "prv sex" ne e mozno, da izdrziz podolgo vreme......toa e nisto posebno (bitno e glaavata!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
|
![]() |
|
milen@idividi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
E da. Taka e iskustvoto si go pravi svoeto. Iskreno do pred 4-5 godini mozev maksimum pola saat u dobro raspolozenie. Sea vise iskustvoto si go prai svoeto.
So dobra koncentracija i samokontrola i vo idealni uslovi mozam da drzam cela nok. A i devojka mi si ja istrenirav takada planiram poseben sex samu u petok i sabota posto naredniot den spijam i odmaram. A mi se slucilo i posle povekedneven intenziven sex so pauzinormalno da mi dojde preku glava pa edno 3-4 dena ne mi teknuva na sex. A devojka mi ko macka vo sezona za parenje samo kruzi okolu mene i mi pokazuva g's. Uste "mjau" da znae da kaze... |
|
Science is my religion!
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ne deka mene me interesira ama aj falete se malce
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
zavisi od partnerot!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
5 do 10 minuti maksimum
![]() ![]() ![]() (I'm just kidding!) Изменето од kandid - 21.Септември.2006 во 09:27 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
moze 15 mim na glvnoto aaaali inace moze i so saati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
pa .........pa ........pa .....
|
|
......
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
...од 3мин...до 2сати...зависи од 1 000фактори...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FlesX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
mene drugarite me vikkat sex masina.
edna partia okolu eden cas, ami mi se slucilo da povtoram po red i do 4 pati i oslabnuvam sigurno 1kg. ![]() ![]() |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ne mi e jasno zoshto go pravite sexot kako natprevar?
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
...дали верваш дека ова е најпаметното нешто со го слушнав денес
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Normalno deka ima uloga ama kako sto rekov samo dokolku e uzivanje,ima momenti koga tolku ti e ubavo koga go custvuvash partnerot vo tebe sto si na granicata na orgazam a vo isto vreme i ne sakash da zavrshi... bitno e partnerot da umee da ja procita rekacijata na tvoeto telo i da go sledi tempoto,a ne toa da pomine vo izmacuvanje
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |