|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што преќутувам работи,од кои јас си трпам.
Ајде ради ова,ајде ради овој... Треба да почнам "ѓубре" со ѓубриња да бивам. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во моментов што сум седната дома, а не во гужвата да ја гледам Розга
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto koga ke stanam treba prvo kafe da kupam , a potoa i da go varam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситуација како денес!
Кога сите очекуваат да висиш на конец за нив и да им бидеш нешто налик личен асистент што своето знаење и пријатели ќе ги користи за да им врши работа на сите освен на себе Се јавува пријателка моја и муабетов.. - Она: Еј Линче, како си? Што има ново? - Јас: Еве седам на работа, што да има, знаеш се по старо. - Она: Знаеш што? Ми треба хитно да ми најдеш превоз за во петок за Лептокарија!!! - Јас: Не знам Марија, баш за петок? Побарај по агенцииве. - Она: Нееее, нигде нема! Ајде ти имаш луѓе, ти си Гугл, ти си светица, ти си чудо на природата за туристички аранжмани, најди ми хитно ми е, најхитно!! Одма да ми кажеш! И и најдов |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се прави на три и пол, а уствари е петнаесет до четири
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оговарање... поприлично ме иритира...ако оговара некој друг, по дифолт, после ќе ме оговара мене
невкусни зафрканции и лигавење од типот срце, душо... |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама си ја зафркнала, значи збор нема! Она тебе |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некој намерно се однесува идиотски, хранејќи си го само своето его
|
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glupavi luge,bez maniri,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ми се влечкаат на пешачки како на корзо и си титкаат на телефоните! така па еден титкајќи се плесна во една бандера, а јас во колата се изнасмеав |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера корегиран нокт,денес ми се скрши...е па ,ме иритита максимално.
Особено кога треба да се оди на гости
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga odvojuvam vreme za da gi gledam vardarki a tie ti dadat do znaenje deka zaludno trosis vreme gledajki gi
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не најмногу ама многу ме иритира кога вози скапа кола
а ја паркирал на сред тротоар |
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Осамени душички кои
" се грижат за туѓата среќа "
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |