|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 246247248249250 255> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да најдеш каков споменик нов во Прилеп ќе ставале,
со сите податоци од која висина ќе бил,до кој бил склупторот и златниот колку делото си го наплатил. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти бараш необјавени информации
Ќе треба да барам прием кај градоначалникот за да прашам, што значи ќе ја оставиме темава во мирување едно година-две http://fokus.mk/opshtina-prilep-k-e-potroshi-50-000-evra-za-izrabotka-na-postament-za-spomenikot-na-krali-marko/ В или П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоек тебе ручеко пред загорување да не ти беше та брзаше
Е за ова кај тегле,сега че борчиш и едно Крале Марко...Пиво разбира се. В |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко ќе го испиеш кафето, го превртуваш филџанот
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не,се без талог ми излегува.
В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами вака за со петел беше
В |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа по порачка само.
До кај сме со ајварот Сирењето ќе ми се расипи чекајќи. |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко шо ми се гледа мене, ќе добиеш две кила пиперки,
па после јас ќе те прашувам истото В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе се потрудам да ги испратиш на погрешна адреса.
П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си се усреќи некој друг
Да пишиш колку денари е едно капаче за теглето |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоек оти да се мачиш сеа капачина посебно,
ако е на зорт да ти пратам со се капаче пет тегли па че даиш едно полно со ајвар. Ќар до вкрај.Четири теглиња че ти остана. А јас со едно че си останам,ајваро одма че отиди. Подругарски здравје...Ако нејчиш плаќај си ги 3 денари од парче. В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прајчај ги
П |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 246247248249250 255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |