|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Автор | |||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па веројатно сме го добиле тој епитет поради тортурата која ја трпиме од жените кога сме во брак-посилен ама емоционална...ама пак на крај не сум сигурен за тоа, затоа што се покажа дека мажите умираат 5-10 год порано од своите сопруги кога се во брак...и ваљда треба да си силен за да го издржиш сетоа тоа а однапред ти е јасно што ти е словото-дека жените се причина за предвремена смртност кај мажите. Изменето од Mazak - 04.Јули.2015 во 01:56 |
|||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Без жени - не можете. Со жени - не можете. И така и вака ќе умрете млади.. Ако сте без жена - нема кој да ве пере, пегла, чисти, готви, нема кој да ви роди деца што ќе ги сакате и покрај тоа што ви ја вадат душата повеќе и од жената.. Ако сте со жена - трпите тортура, не ви се живее веќе, не знаете која кладилница да ја фатите и која кафана да ја затворите Затоа ти е најдобро - врска без обврска.. И волкот сит и овците на број.. Него, што ќе викав.. А да, малку ми е смешна темава. Лицево до мене кога ја прочита ми вика - права е таа што нема сколиоза, што не е подгрбавена.. Чудна работа ти е македонскиов јазик
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па не е далеку од вистината...за маж секоја здрава жена си е права жена...што ти треба повеке...дупка си е дупка...зар ке бараме преку леб погача ако не гледа жената и ни пере и ни пегла и се тоа...па кој те тинтра така бе
|
|||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdrava zena mozebi i ke trpi se nesto,no prava zena nema da ima pokraj sebe maz koj se ponasa ko razgaleno deriste.
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
AVITAS
Нов член Регистриран: 29.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од AVITAS - 25.Септември.2015 во 09:25 |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема ништо страшно и во малку оговарање и трачарење... Инаку, посебно ми се интересни жените што во ова лудо време, наоѓаат време за добра книга... |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
права жена е што ќе те разбеере ко ти што покушаваш да и ги разбереш сите глупости
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |