![]() |
|
Катица Јанева - прв Специјален обвинител на РМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Мора многу да ме сакаш
![]() Има некоја надеж за Вас гледам на фејсбук профилот Катица ја има допаднато страната Шетај Зајко. ![]() А ме плаши и она филмовите со сите тепачи,тоа ми мути памет. ![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Жалам што за сето време си остана во заблуда...Кога ме ставаш во некои
си Вие или Ние. Ама тоа е твој проблем.Мене мило ми е што изнајдов решение... За подобар живот овде,ги скокнав тие "Ние" "Вие" соработници на ѓаолот. Лошо е што ти како еден ги потценуваш другите, оти каменот нели од блиску доаѓал. ![]() |
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
А тука сме веќе и свежо-најновите вести,кој-која ќе биде дублерката на катица обвинителката
Нели има сличности ![]() ![]() |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
После првото интервју,дознавме дека од љубопитност ја лајкнала страната за зајко...
А јас пак баш сум љубопитен оти задоволно изгледаше,каква кола и дале и дали е задоволна од личниот шофер. Не би сакал да претпоставувам ќе ме фркне допаминот. ![]() Околу другово засега сликава повеќе кажува... Интересен момент е дека апелациониот суд ќе одреди дали снимките ќе бидат третирани како доказ. Уште една фарса за возење и трипање на ситуацијата во која сме... Патем текстилци радувајте се до 2018 може и ќе го осетите новото покачување на загарантираната плата. И тоа не е се таа ќе отиде дури до 175 евра...Со среќа. ![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Една дебата околу уставноста, условувањето и избирањето на Специјаниот обвинител на Р.Македонија: Изменето од Messenger - 21.Септември.2015 во 21:53 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не знам зошто зе чудите за обвинителката. И таа е специјална како и толку многу други специјалности, смислени ексклузивно за “специјалната“ Македонија: специјални услови за прием во ЕУ и НАТО со промена на име, како за никој друг; специјални интервенции во Уставот одвреме-навреме; специјална војна која не знаеме дали беше војна или не; специјален “мировен“ договор таканаречен Рамковен; специјални странски пратеници - мировници кои ни ги решаваат домашните проблеми и не вадат од кризите; специјални бомби и еве сега специјална обвинителка која ќе одлучува за нивната судбина по специјален закон..... Република Специјална Македонија. Барем понежно звучи од Протекторат. А и обвинителката навистина специјална. Барем по секси - имиџот од првото и' интервју. Зврлевски може само да и завидува. ![]() Интервју на 24 Вести со специјалниот обвинител |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Јавните обвинители на Јанева воделе предмети против Ставриќ, Шиповиќ, Тупурковски Обвинителката си го состави тимот. Сега ќе почне вивисекцијата |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Обвинителката денес си била во маркет, да си пазарува жената. И некој се нашол во моментот да и направи серија слики: како вади продукти од количката, па како ги става на каса, па како пазарлакот си го става во кола.... А бе, чекор по чекор снимана, небаре во некој тежок криминал ја фатиле! И сега што се дешава: како смеела она во 10 ч. сабајле да шета по маркети и да пазарува, наместо да седи во канцеларија и да работи на расчистување на криминалите, па гравче ли ќе јадела или грашок денеска, па како смеела да шета сама без обезбедување, па несериозна една, па... па.... Лелеееее што народ сме еј, не ми се верува ![]() |
|
![]() |
|
Пред некоја минута каква фотографија и излезе на бившата министерка...Она добро поминала.
А на страна што може да се извади со своите апостоли кои си ги избра. ![]() |
|
![]() |
|
Како што реков уште на почетокот, специјалниот обвинител ќе биде парчосуван, плукан и обезвреднуван уште пред комплетно да го оформи својот тим, пред да добие свои простории и пред да седне на столицата… … некои безобразно и без скрупули си ја тераат својата агенда без обзир што се случува во државата. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |