|
Што ви иде? |
Внеси реплика | страница <1 8283848586> |
Автор | |||||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ми иде сега да кажам и ќе кажам..
прости им "боже", не знаат што прават - понекогаш модераторите.. само мислат дека знаат.. можете и ова да го избришате - веројатно повторно нема да разберете, што сакав да кажам - денес (мислам не ми е гајле).. специјален поздрав до Вас https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/q82/p480x480/11012624_1552283171699336_1431094769598574407_n.jpg?oh=c860c58f7abc687f5a2055d6877be8c8&oe=5596C851 Изменето од outlook123 - 18.Февруари.2015 во 19:57 |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E da ....nemam kola , ama ako treba so taxi ke pojdam
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да си легнам, ама кога ќе помислам дека од 6 сум пак со работа...
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mi ide da fatam i da se javam ...da izvestam kaj se trosi internetot
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да отидам и да се најадам во KFC
|
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да го Омар. Добро бе, кај се спомнува сега ова а а а а? Им кажуваш на тие што немаат KFC во радиус од 200км ццц Ќе си умрам гладна..
|
|||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да отидам, да купам и да и пратам на Ева crispy strips со сос од лук пикантни |
|||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да го фрлам таблетов...
Како успеав да задремам,и на оние предлози од фејсбук за додај пријател да стиснам. Па барем женско да беше... |
|||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Од кај знаеш дека тој сос би го избрала? Во моментов ми иде да си го спакувам куферот и да избегам.. Ама кога ќе ми текне дека има уште еден месец, ми иде да полудам
|
|||||
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Затоа што со тој сос е смногу,многу повкусни него ли со кечап.. Ми иде да заминам на море на еден ден..
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да се спакувам и уште денес да тргнам... |
|||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...да ја пуштам песнава на цел глас, па да се развикам и јас
|
|||||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ми иде да си пукнам...Од смеење
|
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mi ide da spakuvam alistata i da fatam avionot...
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 8283848586> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |