|
Омилени ресторани/гостилници/кафани |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi od keifot ama ,..dali i od....djebot?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку пати сум седел таму а никогаш не сум порачал пржен сладолед...во сабота ќе го пробам па ќе коментирам.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i cenasta da ja ,..zapamtish !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Ramazzoty,,
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а пржена банана со сладолед од ванила,.... компот од ананас и едно кинеско чудо како мед... леле.... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за мене, се изнапишав и ми летна во воздух постот.
Сега да скратам.. Од оние што се надвор од централното градско подрачје на Скопје ги обожавам Вила Весница и Чардак. Во првиов имаат ненормално убаво кисело млеко, питата ми е некако поубава во Чардак ама се на се и двата ми се ОК за вакви топли денови. Уствари бевме ние и доцна есен, внатре седнати, каминчето запалено, винцето при рака.. Единствено не ми се допаѓа што мора цел протокол да се земе, но од друга страна гледано тоа на нив им е повеќе финансиски исплатливо затоа што си ги имаат загарантирани тие пари а се што ќе порачаш си плаќаш плус.. Од тие што се исто така позафрлени фаворит ми е Гостилница Дома, имаат многу добри ребра Исто така позафрлено поради локацијата ми е и Камник, таму скоро се што сум пробала ми остави добар впечаток, освен цените. Истото важи и за Воденица, ама и таа не ми е блиску па само кога ќе закажат нешто, одам. Сончева куќа некои имаат негативни некои позитивни оцени. Јас сум меѓу тие со позитивните, а згора на се има и базен што може да се искористи Корнер/Баба Цана убаво јадење, малку нељубезен персонал.. Лира ми е меѓу фаворитите. Оноа Венето на почетокот беше убаво, ама сега дали е до мене или вкусов ми се сменил, ама тие пари подобро на друго место да ги оставам. Атланта на кеј во парк има убава тава Атланта, прсти да излижеш Најубава пастрмајлија во Аеродром карши стариот McDonalds како се викаше, нешто Грил Хаус не ми текнува. И на крај пак ќе кажам, немам некој посебен омилен ресторан, најмногу ги посетувам овие од погоре. И сето тоа зависи од тоа што ми се јаде во моментот Другите малку ми се ставени на игнор листа
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ке ме носиш и мене со тебе по рестораниве? |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каде сакаш конкретно? Да ги спремам картичките хаха Ќе те носам кога ќе дојдеш |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај Цане во Скопје овчарската салата и како цени -ВажиТ
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |