|
Што прави опозицијата?! |
Внеси реплика | страница <1 394041 |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласачите во Македонија , веќе си кажаа КОЈ ОВДЕ може да (ги) „води„!? и КРАЈ на приказната ..но...не лези враже у с.Муртино разбирасе. ИМА таму еден ...т.н. пишман-ОПАНОК ут Муртино (одкога заврши „музиката„) ни кажа... НЕ го ПРИЗНАВАМ ...демек (деветиот по ред негов) ПОРАЗ-от !? И „рипнаа„ тогаш ....ем ш`шрдисаните комуњари ...а и нивните „координатори„..препознаени како наши НЕ-„пријатели„ , та почнаа да го подбуцнуваат ТАПЧОТО муртински... Останатото (што следи) сите си го знаеме..АМА ...некои можеби и си се (по)надеваа на ВЛАСТ без ИЗБОРИ!?. пс Завршетокот на оваа рашамонијада ....МОРА да си биде со сите „нишани„. За да ....и наредните генерации македонци а и останали ....дообро (си) го запаметат „мунасипот„. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе избегам од темата ако соодветно одговорам...Ама нема везе за власта пак поодамна еден живот пет пари не вреди,не пак вистината.
Впрочем на иста маса седнаа да мерат кој повеќе се секира за народот. |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нетокму е оној (за мене) , кој не знае што сака..туку си го менува мислењето спорадично и експлозивно..така да ствара впечаток кај останатите...дека СИТЕ овде се такви. Како него... И покрај сите експлозии од „бомби„ , накрај е и БЕЗ валидни ДОКАЗИ...признаени од повеќемината. Се е тоа ...во сверата на нагаѓања. |
|
|
|
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да речеш се секира за народот како што секирата се “секира“ за дрвото? |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пратениците на СДСМ се како првачиња. Денес прв пат стапнуваат во парламент, им истураат вода на скали, а некои и со родители ќе дојдат.... WOWWWWW
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опозоцијата абер нема што прави,освен нели големата желба за фотељи...такви им се газињата на сите,им лепат на меко,и на едните и на другите
Да се тепаш за власт кога и неписмените знаат дека се троши се што не е наше,односно се позајмува од кај ќе се стигне само за да се зголеми бунарот без дно,за мене се рамни со лудило До април државниот долг веројатно ќе достигне цифра од некои петнаесет милијарди.Е после ќе биде забавно.Ако спроведат афричка политика па да испродадат се што останало,демек шуми,води,струи,онолку колку ќе остани може ќе имаме платичка колку за леб и две млека.Затоа купувајте по едно прасе,две-три кокошки,некој корен зеленчук и сите назад в село Тито ја направи најголемата миграција село-град,овие ќе ги памтиме по обратната миграција.Кога велам овие мислам и на едните и на другите...се е ова килаво...сељаци со преголема желба да бидат буржуазија и матер ни ебаа |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби ги живееме последните месеци од Македонската држава како што ја знаеме!
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://denesen.mk/web/?p=363971
Сега очекувам Латас да покрени кампања против Соросоидот Трајанов. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Криминалната банда што ја води државата, сака со ЗАКОН да го спречи постоењето на бомбите. Даго спречи понатамошното објавување и да се избрише се што е досега објавено.
А зошто е сето тоа ако се работи за лажни снимки, креирани, лепени монтирани...а ? Прпа, прпа е работата... Незнам што прави денеска во моментот опозицијата ама знам што треба да направи... Прво, во старт да го спречи ваквиот обид на криминалната багра од ДУИ и ДПМНЕ, по било која цена...кога викам било која цена, тоа значи секако...со арно, со лошо, со најлошо...во Собрание, на улица, пред Влада, во Влада...секаде. И пак да почне со објавување на бомби...ако треба и да дели ЦД-а , од врата на врата...на семафор, на разглас на плоштади, на секој можен медиум. Оти со криминалци не се преговара, тие го разбираат само јазикот на силата. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да прашам иста багра како со октоподот.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Багра си е багра...и секој што направил криминал треба да си одговара...без оглед колку гласачи стојат зад него и без оглед која функција ја извршува или ја извршувал
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Виц`то де.....и он ли е БАГРА , или е само помошник нa Изменето од novace - 07.Октомври.2015 во 17:03 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 394041 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |