|
Перо-Деформеро Автохтон ендемски вид |
Внеси реплика |
Автор | |
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јули.2015 во 01:36 |
НЕКОИ ВЕЛАТ ДЕКА Е НАЈЛОШОТО НЕШТО ШТО И СЕ СЛУЧИЛО НА МУЗИКАТА ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ А НЕКОИ ПАК ВЕЛАТ ДЕКА Е МУЗИЧКИ ГЕНИЈАЛЕЦ СО НЕВИДЕН ПОТЕНЦИЈАЛ...
...СЕ ШТО МОЖЕМЕ ДА КАЖЕМЕ ЗА НЕГО СО СИГУРНОСТ Е ДЕКА ЗАД ИМЕТО ПЕРО ДЕФОРМЕРО СЕ КРИЕ ОДЛИЧНА МУЗИКА И ТЕКСТОВИ КОИ МОЖЕ ДА ИСПРОВОВИРААТ СМЕЕЊЕ ДО СОЛЗИ... ОВА Е ФАН КЛУБ-ПЕРО ДЕФОРМЕРО...СИТЕ ДОБРОДОЈДЕНИ Изменето од Mazak - 20.Јули.2015 во 01:53 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=5wqah0QgIDM
Na dan kad si posla za toga coveka iz ociju mojih potekla je reka talasi su tuge dosli do tvog praga do tad znala nisi da ti si moja draga S osmehom na licu kraj mene si prosla i s njime u crkvu ti si, draga, posla povesce te posle on ka svojoj kuci od tuge i bola srce ce mi puci Ref. Pogresih silno sto ne rekoh da te volim pa podjoh pred svatove i stadoh da te molim Ne reci da zelis za muza tog coveka jer nesrecna bices do kraja svoga veka a sa tobom i ja nesrecan cu biti u kafani tuzan zbog tebe cu piti Ne mogu ja, duso, ovo da podnesem bombom cu draga sebe da raznesem ma raznecu, duso, i tebe i sebe i svatove ove sto ruse mi snove |
|
|
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=ahk4zVB2-c0
Na stolu je prazna čaša, U kafani dim, Vino pijem, tugu krijem, Ti si opet s njim. Došli smo do kraja puta naše ljubavi Srušila si moje snove Što me ostavi? Tamburaši svirajte mi Da zaboravim Vino pijem, tugu krijem Ti si opet s njim. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перо деформеро ти се фактички музички еквивалент на Дубиоза колектив на пример... критика на општеството и сељанчааната која го опсипува балканов на разни нивоа... слични ко перо деформеро што ги имам слушнато, се Џубриво од Хрватска и Бркови
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |