|
Друмска кафана-пушална IV |
Внеси реплика | страница <1 438439440441442 444> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka ke mavneme po edna , pa neli nie denesnive koi odime na protesr sme pijanici , ubici , tepaci...a bi go pozdeavil toj sto ne okfalifikuva kako takvi , da dojde i da se uveri licno deka sme e*aci ,a ne kako sto toj misli.....
.... Pozdrav do site, i sekako PRED VLADA.... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака ко амбасадор у најава...Да ви ја разубавам масата.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха...донеси ја пред влада...да ја качиме на јарбол...
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај се чекаме пред влада
Поздрав со песмата Иде Милееееее лајковачком пругом |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освежување
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа со лимоните за мене
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nesakam sokce , da me gushne nekoja sakam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калипсо нека те гушне, мене ми жежи
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам јас како да ве намамам у жешково, само коктелчиња..
После по една метла у рака, два месеци никој не влегол у кафанава
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oladete nesto za mene, ke se vratam
|
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таман.. да зачистиш после
|
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако запали Марихуана оној наркоманот, ја излагам од кафанава
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 438439440441442 444> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |